FRØKEN SHOPPING

  •   

I dag startet jeg dagen med å løpe fra parkeringsplassen i all hast, og inn på treningssenteret. For å rekke en yogatime. Er ikke det litt som å spise fries mens du springer på mølla? Jeg rakk det ihvertfall akkurat, og lå i stjerne og prøvde å bli helt zen på tross av bankende hjerte og sliten pust. Hjernen ble ikke helt zen da jeg kom på at jeg hadde glemt å betale parkering.. Jaja, til tross for en veldig stressende, dog etterhvert avslappende og produktiv yoga-morgen, var det en deilig start på dagen! Nå sitter jeg her egentlig og skal ha et skypemøte, men ser ikke ut som det blir noe av – så da er det bare å ta HELG!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset
vipper: sweed lashes, her kjole: nelly, her /adlink

Tenkte jeg kjapt skulle vise dere en ny kjole, som jeg hadde på meg på byen for et par helger tilbake. Jeg kjøpte den egentlig for å bruke til hverdags, men da det var så kaldt ute funket virkelig denne kjolen med mine sorte lårboots, til en kveld ute på byen. Og jeg fikk så mange komplimenter for fargen, den er helt annerledes i virkeligheten, dere ser den bedre på Nelly sine nettsider. Den er vanlig i størrelsen men utvider seg litt utover kvelden, og går tilbake i størrelsen når du vasker den. Neste uke blir jeg nok å bruke den til hverdags, i og med at det er et skikkelig key-plagg for meg akkurat nå. Jeg har min i XS

Vippene er også noen nye favoritter – jeg så Nelly hadde fått inn Sweed, som jeg har sett at bla. Kenza bruker. Faktisk akkurat denne modellen! Så da kan dere jo tro hvem som klikket hjem et par – og de var helt perfekte. Jeg har på meg “Gabbi” modellen, men skal helt klart bestille bla. “Iconic” også! Nå må dere jo huske at jeg har vippeextensions under i tillegg, så de vil nok se mindre dramatiske ut på andre som ikke har vippeextensions!

– Nå som jeg først er i gang med å vise dere litt shopping…-

Processed with VSCOcam with a5 preset

Ehh, ja jeg har kanskje ikke nevnt det enda – men jeg har brukt veldig mye penger i det siste. Særlig på mat og klær. Særlig på klær. Og sminke. Heldigvis er jeg blessed med det som kalles selvinnsikt, og finner gjerne ut av ting før det blir et skikkelig problem – det gjelder det meste. Og i det siste halve året har jeg shoppet alt for mye, mer om det i “uken som var” på søndag. Uansett! Jeg tenkte kanskje å vise dere noen av skjønnhetsproduktene jeg har gått til innkjøp av i det siste. På det første bildet ser dere noen av ukens innkjøp, jeg kjøpte Chanel sin bronzer Tan De Soleil, og en leppestift fra MAC i fargen Brave. Både bronzeren og leppestiften er annerledes enn hva jeg er vandt til – leppestiften mørkere og mer naturlig, og bronzeren i kremform. Men jeg liker begge to veldig godt!

På det andre bildet holder jeg frem baksiden av Sensai sitt transcludent løspudder, og Chanel sin Vitalumiere Aqua. Sensaipudderet kjøpte jeg vel egentlig fordi det var det første løspudderet jeg fant som hadde skrulokk. Virker som ingen andre produsenter har skjønt at transcludent-pudderdåser må være helt tette, hvis ikke blir sminkemappen et levende helvete! Selve pudderet var helt OK, men ikke noe jeg kjøper igjen… Det samme gjelder foundationen – jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg kjøpte denne – den er litt for tørr for meg, og ikke noe særlig spesielt med den…. 

Dette ble mye babling! Helt beauty-guru nå, jeg. Men kanskje noen som syntes det var interessant å høre om. Jeg prøver å bli flinkere å gå utenfor mine faste rutiner og produkter når det kommer til sminke, for det er jo så mange kule produkter der ute!

Siste innlegg