BLONDIE 4 EVER

sponset behandling og kjole

 

Processed with VSCOcam with a9 preset

– kjole: shein, her – 

Jeg nevnte jo så vidt at jeg hadde vært hos frisøren og tatt ut extensionet, og tatt etterveksten, men tenkte å fortelle dere mer! I løpet av de to siste årene har jeg jo vært så flink å gå fra å stripe etterveksten hver 2-3 måned, til å bare gjøre det to ganger i året. Etterhvert som jeg har blitt litt mindre teenager har jeg lært meg å like at det er litt mørkere i bunn, og ikke minst at det ikke er hel-stripet. Å stripe håret sliter jo på det, og ved å kutte så mye ned på det har håret mitt vokst helt sykt, og blitt mye blankere og sunnere. Uansett! I tillegg til å gjøre det mye skjeldnere, har jeg startet å ha større mellomrom mellom stripene, og heller tykkere striper. På den måten beholder jeg den mørkeblonde bunnen min, og får det litt mer solbleika resultatet!

For jeg er egentlig veldig lei av kalde blondfarger nå. Det la jeg litt igjen med 17 år gamle meg, og nå liker jeg det så naturlig som mulig. Nesten helst litt gulskjær i det, som man har på sommeren haha! Vil jeg eventuelt ha det kaldt en dag, er det jo bare å bruke blåshampo. Jeg har startet å gjøre alt hår-relatert til Fiinbeck og Fia nå, både extensions og striping. De fikk det til akkurat slik jeg ville ha det, og jeg er superduper fornøyd. Dere kan nå salongen på Ila (som jeg går hos) på 73 51 09 00 ♥


Ble det ikke fiiint?

9 kommentarer
    1. Syns også du ser bra ut med den mørkeblonde bunnen! Liker forresten håret ditt kjempe godt på disse bildene 😀

    2. Ser jo fint ut det da! Jeg ville hatt ocd med “roots” som vises.. Derfor har jeg aldri farget håret mitt.. enda. Synes det er drit irriterende å drive med farging og slikt. Men jeg er så vant til å se deg slik at hvis du slutter helt blir det rart! Du er kjempepen som blondine!

    3. Linn: jeg har på meg tre forskjellige – bla. boldy bare liplineren fra MAC, og en gloss jeg ikke husker navnet på…. Beklager for sykt dårlig svar!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg