DRESS LIKE ME #14

  •   

adlinks

bukse: her genser: her sko: her veske: her nøkkelring: her 

Her er faktisk buksen, skoene og genseren den samme! Vesken er ikke langt unna den heller, og så måtte jeg jo bare ta med en liten faux-fur nøkkelring. Elsker slike! Min rosa er fra H&M, og har tenkt å gå til innkjøp av mange flere farger for å henge på alle veskene mine. Jeg er veldig glad i denne outfiten – den er kul og avslappet, og ikke minst sinnsykt deilig å gå i. 

bukse: her genser: her sko: her 

Denne outfiten er ikke gammel gitt, men tenkte å ta den med uansett – i og med at både genser og sko er samme som på bildet! Fant frem en hullete, mer gråblå jeans til dere – elsker jeans med hull på. Det kan gjøre et helt vanlig, casual antrekk! En effortless detalj, rett og slett!

bukse: her klokke: her topp: her 

Denne outfiten tror jeg dere likte veldig godt?! Haha, fikk sinnsykt mange kommentarer på både bukse, klokke og topp. Til dere som lurer – jeg bruker vanlig bh som jeg har brettet ned stroppene på, under slike topper. Her finner dere tre ganske gode alternativer til hva jeg hadde på meg – klokken er den samme fra MK, bare med sort inni istedet for brun-mønstrete!

undertøy: her skjørt: her denimskjorte: her 

Her har dere et skikkelig kupp – bh’en jeg har på meg er fra Marlies Dekkers og koster over 1000 kroner, men på Nelly nå finner dere en så og si helt lik, til bare noen hundrelapper, med matchende truser. Perfekt for topper du kanskje vil gjøre litt sexy, eller om du vil legge til en detalj på et klassisk antrekk. Veldig glad i slike bher!

bukse: her jakke: her sneaks: her 

Føler slike antrekk er så typisk meg? Sort bukse, hvite sneaks, og en litt sprø jakke? Haha! Faux fur er jo super-trendy akkurat nå, og jeg elsker å kombinere det med sko. Så klart er det lekkert med høye hæler også – men da er det fort blitt en “night out”-outfit. Med sneaks funker det like godt på byen som på skolen!

kjole: her ørepynt: her krølltang: her 

Dette er en litt eldre outfit, men tenkte jeg måtte ta den med, da jeg så Nelly hadde fått inn en så og si helt lik kjole som den jeg brukte på bildet! Akkurat samme farge, og nesten akkurat samme snitt. Må anbefale slike kjoler på det sterkeste – de er pynta og sexy, men utrolig komfortable. Viser øverste del av magen (der man ser trent ut, hehhehe), dekker brystet, men viser nok hud like vel. Love it!

Håper dere likte denne litt ekstra lange “dress like me”! Hvis dere lurer på noe, bare spør meg <3

Siste innlegg