A DAY AT SCHOOL

Som dere kanskje vet eier jeg en del ting. Og når jeg eier en del ting, blir det vanskelig å sortere og oppbevare alt. Så jeg pleier å bruke veskene mine som oppbevaring, nesten som noen veldig fine skuffer. Skolevesken min får gjennomgå veldig, så nesten hver dag ser jeg at jeg har med meg alt fra trådløse høytalere til speilrefleksen min på skolen. Av den grunn ble det knipset noen ikke alt for fine bilder på onsdag, da vi hadde en lang skoledag. Den ble dog ikke så lang med gode klassekamerater! I dag har jeg fri fra skolen og har bare sprunget rundt og gjort ærend, så hva passer vel bedre til å få dere til å tro at jeg har vært flink pike på skolen istedet for?

Processed with VSCOcam with a5 preset
Mange lurer voldsomt på “hva som har skjedd med ansiktet” til de som ser slik ut. Jeg har bare redigert de vekk. Mange blir helt sykt sjokkert – altså, tror dere jeg driver og henger med folk uten ansikt??? 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Ellers har mange lurt på om jeg kan legge ut bilde av almanakken min – here u go! Den er et eneste stort kaos, så tror nok ikke jeg har så mye inspirasjon å komme med akkurat der, hehe…

Nå skal jeg avslutte arbeidsdagen min, for snart kommer Otto på besøk! Han skal være her i helga, så da er det bare å ha kickoff med taco og godis. God helg!

 

15 kommentarer

Siste innlegg