FLAWLESS HUD OG MATTE LEPPER

reklame

Processed with VSCOcam with a5 preset

Nå kommer et innlegg jeg har gledet meg til å skrive til dere! Som dere vet har jeg samarbeidet med Coverbrands i årevis nå. Av den grunn er jeg så heldig å få plukke meg ut sminke og andre produkter jeg vil teste og skrive om, og det har dere vel kanskje skjønt til nå? Vel, akkurat dette innlegget har jeg gledet meg sånn til, for alle disse produktene har virkelig imponert. Jeg ville skrive om liquid lipsticks og denne matte “mauve” trenden som går nå, for jeg elsker den. Vi bestemte oss også for å slå leppedelen sammen med noen produkter til flawless hud – altså best of both worlds. Håper dere liker innlegget!

 


 

– Fargen London fås kjøpt her

Denne fargen er vanskelig å få frem på bildet, men den er litt mer caramel i fargen i virkeligheten. Og ikke minst mye mattere, og mørkere enn på bildet. Dette er nok den som er det safeste valget til hverdags, og jeg må si jeg ble overassket at jeg likte bruntonede leppefarger så godt. Lukten og konsistensen på disse er helt amazing – de lukter kake og kjennes ut som mousse på leppene.
 

– Fargen San Paulo fås kjøpt her

Som dere kanskje ser er dette den mest “crazy” av alle tre, og dermed partyfavoritten min. Akkurat på dette bildet har jeg hatt Comitted under, men den er basically helt lik uansett, i og med at den er såppas pigmentert. I likhet med alle de andre tørker den helt matt, og jeg må ærlig si at det er utrolig uvant følelse, men man venner seg fort til det. En matt finish på leppene er virkelig dødskult.
 

– Fargen Comitted fås kjøpt her

Dette er nok min favoritt. Denne mauve-fargen er verken for naturlig eller for unaturlig, og kan brukes i de fleste anledninger. Det er jo ikke til å legge skjul på at det kanskje er godeste Kylie Jenner som har gjort disse fargenyansene populære? Denne er tho ikke så lilla som mange andre, men mer naturlig. Tørker også matt. Lukter ikke såå godt som NYX sine, men har kanskje hakket bedre formula!
 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Concealer fra NYX –

Det vises kanskje ikke så godt på bildet over, men denne concealeren er oransj. Først tenkte jeg – wow… Men det er en grunn til at den har så mye oransj i seg, og det er for å fjerne mørke ringer under øynene. Kan vel kanskje ha noe med at oransj og blått er komplimentærfarger, og av den grunn vil mørke, blå ringer forsvinne. Selv er jeg helt avhengig av å ha en “vanlig” concealer over denne, hvis ikke blir det veldig oransj, hehe! Jeg har min i farge “medium”. Fås kjøpt her
 

– Matt foundation fra L’OREAL –

Denne her vet jeg mange har ventet på! Jeg nevnte så vidt denne i videoen jeg hadde om sminken min. Og jepp, denne har blitt en ny favoritt! Som dere kanskje vet liker jeg ikke så godt å bruke foundations som har mye dekkevne, og vil gjerne ha en litt dewy finish. Men når jeg har lange dager eller skal ta meg en fest, er virkelig denne gud. Jeg slipper å touche opp sminken, den holder seg matt (noe jeg vil ha på kveldstid) og varer leeenge. Selv blir den litt for heavy for meg å bruke til hverdags i dagslys, men på byen – thank you! Jeg har min i fargen “golden beige”, som passer perfekt på kveldstid, men blir litt for mørk for meg i dagslys. Fås kjøpt her
 

Kost fra NYX –

Denne kosten har jeg brukt til foundation! Den er utrolig myk og funker på alt fra flytende eller kompakt foundation, eller løst pudder. Veldig kjekt! Fås kjøpt her.
 

Blottingpudder fra NYX –

Hehe, ble mye NYX denne gangen, men må si jeg har fått øynene opp for det merket. Dette pudderet hadde jeg med meg på lørdag – som var en lang dag. Jeg liker ikke å drasse med meg all verdens, så da er det greit å holde seg til ett hudprodukt. Dette blotter ned huden men har også et hint av farge, så jeg slipper å tenke på om jeg blir hvit og pudrete i fjeset, hehe.. Fås kjøpt her.


 

– Dere er kanskje spente på hva den røde dingsen som dukker opp på bildene er? –

Hehe.. Det er en Full Lips Tool! Mange av dere har kanskje sett det før? Det er rett og slett en liten ting du suger på i et par sekunder, som gjør at leppene dine vil bli større. Altså, bli større for en liten stund, altså – hehe! Man skal være forsiktig med å ikke bruke denne for lenge, og følge bruksanvisningen på den. Funker fint om du kanskje vil ha litt ekstra store lepper på et bilde? Fås kjøpt her

Det blir ingen rabattkode denne gangen, men ikke fortvil – Coverbrands har opp til 40% på all sminke, til og med 05.03! Håper dere likte innlegget, og lurer dere på noe er det bare å spørre! 

Siste innlegg