UTDELE EN FUCK YOU

Gårsdagen, altså lørdag, ble en ganske så lik dag som fredag, med kodeord: mat, shopping og ikke minst clubbiiiiing. Jeg vil utnevne et stort fuck you til Vapiano som jeg sto 45 minutter i kø på, for å få en under middels bra pasta <3 Jeg tror det må være det mest rævva konseptet jeg har vært med på, og de som jobber der er jo så ufattelig sure?! Nå har jeg bare vært på Vapiano på Stureplan, men konseptet er vel det samme over alt, og det må være det mest upraktiske og tidskrevende jeg har vært med på, hahaha…

Uansett, beklager min blow out, men tilbake til gårsdagen! Etter enda mer sminkeshopping var det hjem for å slappe av, før vi startet å vorse. I går var vi ute på en plass som het Cafè Opera! Det som er sprøtt med å være ute i Stockholm er at alle uteplassene er i så flotte lokaler. Det føles nesten som å feste i kirker eller operahus… Malerier i takene, utskjæringer og gigantiske lysekroner. Cafè Opera hadde til og med “forestillinger” med menn som sang opera og bikinidamer vedsiden av. Sykt kult konsept, men fy søren så fullt. Etterhvert kom vi oss på et bord, så da ble det veldig, veldig mye bedre!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset
kjole: shein, her / sponset

Jeg har vært superdårlig til å ta bilder denne turen, selv om jeg har drasset rundt med kamera over skulderen heeeele tiden… Jeg føler meg ikke så foto-fin om dagen, og glemmer litt av å knipse rundt når jeg har det så gøy med mine girls. Nå skal vi snart få på oss noe sminke og dra ut å spise litt pizza, så da skal jeg knipse så mye jeg kan. SUSS #2!

Siste innlegg