UKENS SPØRSMÅL

Kan du linke til toppen/kjolen du har på deg på headeren?

Såklart! Det er en suede kjole som virkelig er en favoritt hos meg, og en sikker vinner om jeg er i tvil på hva jeg vil ha på meg. Anbefales! Dere finner den her

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset
 

Hvordan fjerner du “dunhåra” på overleppa? Ser så mange gjør dette, men er så redd for at det skal vokse ut tykkere… Sminken sitter jo så mye finere!

Jeg har aldri rørt dunhårene på overleppa. Som alt annet hår på kroppen er ikke “barten” heller så veldig sjenerende, og den er helt blond og veldig liten. Man ser den jo så klart helt nære, men hallo – dette er noe alle jenter har, så jeg orker faktisk ikke tenke på det! 

 

Du har sikkert svart på dette før, men hva studerer du? Har du droppet ut av studiet siden folk spør om hvor du skal studere til høsten?:) klem

Jeg studerer medievitenskap! Men det er bare et årstudium, så jeg er ferdig til sommeren. Er nok derfor folk spør meg hva jeg skal studere til høsten, hehe! Klem

 

blir du lei av å få så mange overfladiske spørsmål, kunne du tenkt deg å få litt andre type spørsmål? 🙂 sett flere bloggere som har litt mere seriøse spørsmålsrunder i tillegg til de vanlige.

Hmm, ikke egentlig. Dere får bare spørre om det dere lurer på, og det blir jo ofte overfladiske ting. Hadde jeg fått spørsmål som: “Hvilket standpunkt tar du i Gaza krigen”, eller “Hva er meningen med livet” – så vet jeg ikke om jeg hadde svart så veldig grundig på det. Som dere kanskje vet er jeg ikke så veldig ivrig på å lufte meningene mine om de mest alvorlige ting, da blir det et helvette her inne på bloggen, og det er jeg litt over


 

Litt random spørsmål! Men pleier kjæresten din å lese bloggen din?

Jeg elsker randome spørsmål! Han er nok ingen fast leser, og mange ganger blir jeg nesten sjokkert når han spør meg om noe (som jeg har blogget om dagene før – det burde han lest lixxom:PPp), og jeg bare: “SI MEG LESER DU IKKE BLOGGEN MIN”. Tror han får opp innleggene fra fansiden min på facebook, men han er nok ikke inne så veldig ofte… Noe jeg ikke fatter, jeg hadde lest bloggen til typen min 400 ganger daglig hvis han hadde en (og bloggen min er jo driiiiiiiiit bra, han går jo glipp av selve livet)

 

Kan du skrive litt om skolesøkene dine til våren, hva du går nå og hva du lærer der du går?

Jeg har enda ikke søkt på skoler! Jeg går medievitenskap nå, og man lærer veldig mye forskjellig. Egentlig litt for mye forskjellig, noen ganger virker det som fagene bare er slengt sammen til et studie, og ikke har helt sammenheng. Men fagene har mye mer sammenheng nå i andre semester!

 

Var det tider du ble litt ensom i “friåret” ditt? Kan tenke meg at det er perioder hvor man ikke gjør stort, og kan dermed fort bli litt ensom, eller ensom-ish, hvis du skjønner 🙂

Faktisk, så nei! Det skulle man virkelig tro, i og med at jeg jobbet hjemmefra også – OG at 4/5 av mine besteveninner var bortreist store deler av friåret. Men det gikk veldig bra – jeg trives veldig godt i eget selskap, og jeg satset veldig på blogg og brukte mye tid på det. Ellers bor jeg jo hjemme med familien så jeg møtte jo folk hele tiden, og var mye med kjæresten min. Jeg ble også flinkere til å finne på ting med andre utenfor vennegjengen, noe jeg ikke alltid er like flink på! Men jeg husker rett før friåret, da var jeg i tvil en periode. Jeg er en person som trenger å vite hva som skal skje – og da jeg var ferdig med 13 år på skole og hadde et år foran meg uten en eneste plan annet enn å blogge, fikk jeg litt angst og var ganske “down” en periode, uten å skjønne hva det var jeg var så lei meg for. Men det gikk virkelig helt supert, og skulle ønske jeg kunne gjøre det igjen. Men nå er det tilbake på studier!

 

Er det flaut å si at noe er sponset? i mine øyne gjør det ikke klærne finere/styggere om jeg ser det er sponset. har aldri skjønt greia med bloggere og liten “sponset” skrift. føler dere prøver å lyve til oss da, i håp om at vi skal tro dere har kjøpt det selv.

Nei, jeg synes ikke det er flaut å si at noe er sponset. Som dere kanskje vet er vi pliktet til å skrive om noe er sponset. Jeg har ingen avtaler hvor jeg bare får tilsendt masse randome klær jeg ikke liker, for så å måtte skrive om dem. Mine avtaler er at jeg sender lister med ting jeg vil ha. Akkurat som nettshopping – jeg velger meg ut ting jeg liker, som jeg vil ha – bare at jeg slipper å betale for de. Jeg vil så klart at dere skal vite at ting jeg har er sponset, men jeg vil dere skal skjønne at jeg hadde mest sansynlig kjøpt de uansett. Jeg har alltid valgt det ut selv, jeg har valgt å gå med det. Er det noe som ikke passer eller som jeg ikke liker, sender jeg mail og sier at “dette vil jeg ikke skrive om”. Og det er alltid greit! I tillegg er jeg jo en liten detalj-freak, og syntes alltid “sponset jakke” ødelegger hele outfitinnlegget. Derfor tar jeg det så lite som mulig, haha. Håper ikke dere tror jeg prøver å lyve for dere!

Veldig mange som tydligvis blir irritert av at jeg har “sponset jakke” og slik i liten skrift, og dette gjør jeg kun for det estetiske. Som sagt syntes jeg det ødelegger starten på et innlegg, men jeg kan såklart slutte med det hvis det plager dere haha:)

 

Hvor kjøper du alle pelsdottene? Har så lyst på sånne selv 🙂

De kjøper jeg på H&M og Nelly, her

 

 

Hei Anna! Dette er sikkert et veldig teit spørsmål, men må spørre allikevel! Jeg skal på en fest i helga, og har egentlig ikke drukket/festet noe særlig før. Har drukket litt, men ikke noen veldig fest, hvis du skjønner. Jeg lurte egentlig bare på hva som er “normalt” å drikke på fest? Hva skal jeg kjøpe liksom? Har ingen planer om å bli helt drita hahah. Hilsen uerfaren og smånervøs jente17

Hei du! Nei, det er så klart ikke et teit spørsmål. Mitt første og egentlig eneste tips, er å ikke drikke mer enn du har gjort fra før. Det er lett å tro at; “nå skal jeg på fest, så da må jeg drikke mer” – men helt i starten er det virkelig ikke sånn. Da er det lurt å drikke så mye du vet du tåler fra før. Uansett hvor “lite” du har drukket av alkohol før – ikke drikk mer enn det! Man vil jo ikke drite seg fullstendig ut når man er på fest, så da er det lurt å drikke lite, så mye du vet du selv tåler, eller ikke drikke i det hele tatt 🙂 Da jeg startet å drikke holdt jeg meg vel til cider, i og med at det er lav prosent, og du har litt mer “kontroll” over når du begynner å “kjenne det”, enn f.eks. sprit – hvor man bare plutselig er kjempefull. Ta det med alkohol i ditt eget tempo, det er veldig viktig (hvis du ikke vil gjøre masse dumme ting i fylla, såklart – men du høres ut som en cool jente som har respekt for seg selv, hehe..)

 

Hei Anna! Jeg er på utskikk etter en ny foundation! Når jeg på bilder av deg har du alltid flawless hud, med fin glød! Jeg vet du bruker Luxe foundation, men jeg har et spørsmål; er den mer rosa eller mer gul? Jeg bare hater hver gang jeg kjøper mer ny foundation og den er rosa! Jeg liker den mye bedre litt gul om du skjønner? Gjerne skriv litt mer om foundationen som jeg ikke spurte om nå. Liksom selve fargen, nyansen, konsistensen osv.. Klem<3

Hei skjønne deg! Tusen takk! Jeg er helt enig med deg – jeg haaaater foundations med rosa undertone. Er det noe jeg virkelig ikke trenger mer av, så er det rosa i ansiktet mitt, hehe. Jeg også liker veldig godt gule foundations (haha, altså gule undertoner), men LUXE har faktisk ingen av delene vil jeg si. Den er mer grå, egentlig. Høres ikke så fint ut, men den er veldig fin! Jeg har min i farge tahini, og den er egentlig – ja veldig grå i undertonen. Derfor er det ikke så fint å ha på så mye av den, men bare ta ett lag på huden. Når jeg skal ut f.eks. bruker jeg Giorgio Armani sin luminous silk, i og med at den er gulere i fargen, og man kan ha på litt mer av den!

Det som er veldig spesielt og ikke minst sprøtt med Luxe foundationen, er at det er noe diamant-pulver greier i det, som gjør at om man gråter helt nysminket, så får man helt kritthvite striper der tårene har runnet ned. Det er helt sprøtt, hahaha!!

 

Hei! Skal til Trondheim med en venninne snart, og lurte på hvilke restauranter og butikker/ kjøpesenter du kan anbefale? 🙂

Jeg shopper veldig lite i selve byen her, det er egentlig kun hvis jeg skal ha noe spesielt jeg drar til byen for å shoppe, liksom. Men anbefaler å stikke innom Solsiden – det er et lite kjøpesenter, men er nok mest kjent for rekka av resturanter utenfor. Der finner du mye bra resturanter – Una, Graffi, Nyfiken, San Sebastian. Ellers anbefaler jeg såklart å dra på Bakklandet, der finner dere mange skjønne cafeer!


 

Siste innlegg