LEI MEG ELLER STEIN?

Processed with VSCO with a5 preset
Hei fra verdens norskeste jente med blondt hår, blå øyne og mariusgenser. Jeg føler meg så norsk i hytte og-ski klær at det nesten blir litt pinlig

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Tja, hvor skal man starte? Jeg har lenge vært klar over at påske betyr en god del fest, men jeg tror seriøst det blir sykere og sykere hvor hvert år. For min del blir det akkurat litt for mye, men det er gøy i et par dager så må jeg takke for meg. Dagene i Oppdal ble brukt på afterski på dagtid, som forsåvidt er utrolig gøy – men får nok, ass. Særlig når man skal ut å feste på kvelden også. Heldigvis tok jeg og Karoline det litt med ro på fredag, så jeg fikk en deilig togtur hjem igjen i dag. Jeg bodde på hytta til Karoline med familien hennes, noe som var veldig koselig, med masse utrolig deilig mat. Er veldig glad for at vi bodde der, så vi fikk tatt det litt med ro, spist ordentlig middag og spilt litt brettspill innimellom slagene. Det må faktisk til å påska spør du meg! Jeg skulle så klart ønske jeg fikk vært litt med min egen familie i Brønnøysund også, men det ble akkurat litt for langt å reise for bare et par dager.. Jaja, det får bli neste år!

Det som var helt klart best å komme hjem til var brillene mine og sminkefjerner. Jeg hadde glemt det av da jeg dro til Oppdal, så har gått rundt med en sminke fra helvette. Og øynene mine – hvor skal jeg starte!? Jeg har hatt (og garantert også vært) et mareritt med øynene mine. Jeg driver og tester ut nye linsetyper hver uke nå for å finne noen som passer meg, og kan vel si at de jeg prøver nå ikke passer. Jeg blir knall rød og tårene renner konstant, så til dere som så ei sitte å skrike på afterski – jeg var verken lei meg eller sykt stein – bare øya mine som ville ødelegge ferien min litt. Jeg håper alle dere har hatt en fin påske, og dere må nyte de siste dagene nå!

  1. Hei! du er utrolig fin Anna og jeg er en fast leser, men jeg lurte på en ting. kunne du kanskje lage en slags vårjakke guide ellernoe? kanskje legge uten noen bilder av vårjakker du synes er fine og hvor man får kjøpt de og slik? det hadde vært til stor hjelp i tillegg til at det hadde vært spennende å lese <3

  2. Du tipset om appen Kaupang for noen dager siden.. Er det lett å få solgt klær der? Tenkte å legge ut en del, men er det noe spesielt man bør skrive og er det ofte ting ikke blir solgt? Kommer det opp at folk legger inn bud?
   Lurer vel egentlig på om du kunne svart meg litt mer utfyllende på den appen enn det du skrev i innlegget;)
   Må bare si, fra en som er dårlig til å kommentere… Ikke glem at du er RÅ til å blogge! Det er så mange gode grunner til å lese bloggen din hver eneste dag! Du setter pris på muligheten til å blogge, men haha det blir aldri slitsomt å lese bloggen din om du forstår hva jeg mener, haha… For ja jeg synes det er slitsomt å lese om en superdetaljert til hver minste detalj treningsplan, hvor lett det er å lage biff a la ett eller annet og lese om hvor mange timer bloggeren har lagt ned i bursdagsselskapet til sin ettåring.. Du er faktisk annerledes enn de andre bloggerne, kun på en god måte! Du kan skrive om bare livet ditt hver eneste dag, på den måten bare du kan, og jeg storkoser meg!
   Endelig fikk jeg lagt igjen en liten kommentar til en som fortjener det<3
   Keep up the good work!
   Klem Tuva

  3. Tuva: tusen takk for en utrolig nydelig kommentar!?? jeg har bare solgt ett plagg der, men det var velsig lett. jeg skrev størrelsen på plagget, hvor mange ganger brukt, hvor det er kjøpt osv. hvis noe ikke blir solgt er det bare å slette innlegget!:)

  4. Hvis du ikke har testet dailies total 1(brunaktig eske), så kan jeg anbefale disse! Jeg har sikkert snart vært gjennom hele hurven med linsetyper, og disse er de eneste som ikke tørker ut og gjør at øya renner. Disse er riktig nok i den dyreste prisgruppen, men verdt det!
   Vær obs på at allergipiller og p-piller kan gjøre øya tørre 😮

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg