TIL DERE SOM LIKTE MINE GAMLE VIDEOBLOGGER…

Så har jeg en veldig god nyhet til dere! Jeg har funnet enda flere av mine gamle videoblogger, denne gangen i blogg.no sitt videoarkiv. Jeg fant faktisk en episode av forbrukerinspektørene også, men den var såklart en av de dårlige… Men jeg fant helt latterlig mye annet, så tenke å dele noen med dere… Heere we go….
 
– Jeg tror dere må være på datamaskin for å se filmene, tror ikke det funker på mobil! –
 
video:sommeren 08
 
… Dette er så typisk meg og mine eldste videoblogger. Jeg eeeelsket å ha trist musikk av en eller annen grunn?! Her har jeg lagt trist musikk over bla. et klipp med mentos i cola. Nice! Savnet sommern 2008 da vettø
 

 

video:viedoblogg labels of love
 
… Jeg tror maaange av dere husker denne? Særlig slutten? Hahahhahahaha. Jeg blir så flau. Penger og pistoler var the shit da søta her var 12 år!
 

video:videoblogg

… Her er jeg nå veeldig skjønn da. Spørsmålsrunde hvor halve videoen er intro. Jeg blir fascinert over hvordan jeg i èn video har heeelt overtenning, mens i andre videoer er jeg kjempebeskjeden og uskyldig?

video:annais bursadg

… Jeg sier bare… WHAT ARE THOSE?! Skulle jeg seriøst ha på meg det der på bursdag?! Hahahahha

video:videoblogg everydag im hustlign

… Haha. Snakker om skole da vettø. TIL ANNAIS PÅ 12 ÅR – INGEN BRYR SEG

video:videoblogg snooppp

Bortsett fra en stemme noen hakk mørkere og et utseende som har blitt litt mer voksent er det vel ikke de største forskjellene? Jeg liker hvordan jeg allerede her har hip hop i hver eneste intro, hahahha.

Siste innlegg