MIN SISTE SHOPPING FRA CARLINGS OG NELLY

adlinks

Processed with VSCO with a9 preset
 

Processed with VSCO with a9 preset

kjole: NLY one, her

Denne kjolen her, dere! Haha, jeg har vurdert å kjøpe den såå lenge, men ikke funnet ut om jeg ville ha i rødrosa eller svart. Det ble til slutt i rødrosa, i og med at jeg har veldig mange svarte kjoler fra før… Ribbestrikken gjør at den er like mye egnet til hverdags som til fest, og cut-out’en gjør den sexy. Tror kanskje jeg skal legge den opp litt, men får se. Jeg har min i XS, og den finnes i svart her og beige her. Denne har vært utsolgt en god stund i rød, så tror den er ganske populær!

_______________

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

sett: NLY

Dette var én av to ting jeg kjøpte på Nellys stooooore salg! Av den grunn er det så klart utsolgt, typisk… Dette settet er ikke typisk meg i det hele tatt, i og med at jeg egentlig ikke syntes slengbukser er noe særlig fint. Men denne var vid ellers rundt lårene også, så dette likte jeg veldig godt! Jeg har min i S, men buksen var alt for stor, så den må syes inn litt! Det var denne drakten jeg hadde på meg da vi var på byen på torsdag, og jeg fikk altså SÅ mange komplimenter. Bena mine så jo ut som de var 2 meter lange, haha… Hadde en skinnjakke over, og det ble veldig fint, og ikke minst behagelig!

_______________

Processed with VSCO with a9 preset

kjole: NLY

Dette var den andre tingen jeg kjøpte på salg! Jeg har jo denne kjolen i hvit, og syntes den er så utrolig lekker – og da jeg så den var på salg til latterlige 100 (!) kroner, måtte jeg klikke den hjem i beigerosa også.

_______________

Processed with VSCO with a9 preset

bukse: nowandthen, Carlings

Dette var èn av buksene jeg fikk i bursdagsgave av broren min fra Carlings! Jeg valgte meg også ut en fra Levis som jeg tipper kommer i en outfit snart!

_______________

Processed with VSCO with a9 preset
(Jaaaa jeg plages sykt med eksem under armene etter jeg har barbert meg der. No hate plz gidder ikke retusjere det vekk)

Processed with VSCO with a5 preset

hatt: pieces, her

NÅ kan bare sommeren komme! Sist sommer begynte jeg å bruke hatt, og jeg liker det så godt at jeg måtte gå til innkjøp av noen flere. Denne i en nydelig beige farge med sort bånd rundt, som er mer feminin i fargene enn den jeg har fra før. Jeg har denne i M/L og den er normal/litt liten i størrelsen. Men jeg har sjukt stort hode

_______________

Processed with VSCO with a9 preset

sko: NLY shoes, her

Jeg måtte også klikke hjem disse skjønne ballerinaskoene! Jeg må skjerpe meg litt når det kommer til sko – jeg bruker sneakers til absolutt alt, så nå skal jeg bli flinkere til å bruke mer feminine, søte små sko – og da er disse perfekte. Jeg har mine i 37 og de er vanlige i størrelsen

_______________

Processed with VSCO with a9 preset

hårbånd: pieces, her

Dette hårbåndet kjøpte jeg egentlig bare for å ha til når jeg skal ta av sminke, bruke ansiktsmaske, eller bare vil å ha håret vekk fra ansiktet – men det var i et slags suede-stoff, så det var jo veldig fint!

_______________

Noe dere likte?

  1. Så fint det settet var! Vide bukser er jo egentlig så kult! Har lyst på selv, må bare tørre å bruke det haha

  2. Så masse fint! Om du plages med eksem etter barbering anbefaler jeg deg en krem du får kjøpt på apoteket fra rfsu(?)! Den funker sykt bra for meg, og er billig i tillegg!

  3. Jeg slet også med eksem/nupper som sve og klødde under armene pga barbering, så jeg begynte å epilere i stedet. Første gangen er det jævlig og man kan begynne å blø fra hårsekkene, men det blir bedre og bedre for hver gang. Nå bruker jeg aldri høvel, kun epilator og det gjør ikke vondt i det hele tatt. Det tar også mye lenger tid før håret vokser ut, det er mykt og det er ikke sånne tydelige sorte stubber som mange får.. Så anbefaler virkelig epilering!

  4. Så my fine kleia!
   Plages også med eksem under arman etter barbering. Anbefale dæ å gå t fastlege å spørr om resept på ei eksemsalve som heite Ibaril, den e fantastisk. Bruke den på alt ainna æ får av eksem og, den e gull! Virkelig redda mæ.

  5. Har plagdes mye med eksem etter barbering selv, gått over til å vokse isteden. tadaa, problem borte 😀

  6. Du er kjempefin, Anna!! Hvilken selvbruning bruker du for tiden? Brunfargen din er så naturlig og fin! 🙂

  7. Hei! Så mye fint 🙂 Jeg slet også veldig med utslett under armene etter barbering tidligere. Var så lei av det og fikk tips om å begynne å epilere meg istedet. Begynte å bruke epilator, og det var så vondt at jeg nesten begynte å grine de 2-3 første gangene. Men det blir mye bedre etterhvert! Nå kjenner jeg ingenting når jeg epilerer meg, og hårene har nesten sluttet å vokse ut igjen! Ikke noe tegn til utslett lengre, og de få hårene som kommer ut er lyse og myke 🙂 Anbefaler epilator på det sterkeste!!

  8. Digger at du ikke retusjerte det bort 🙂 Med tanke på flere av kommentarene her så er det noe mange jenter sliter med, og da er det godt at et forbilde viser hvordan ting kaan være, og at det er normalt!
   Elsker buksesettet og ballerinaskoene <3

  9. ICT: ja er ikke noe vits i å redigere det vekk tenker jeg, når det er noe jeg sliter med hver dag uansett 😀 takk for søt kommentar <3

  10. Har akkurat samme problemet under armene, SÅ glad du gjorde som nå og ikke retusjerte. Jeg har alltid følt meg helt alene om å ha slike problemer etter barbering og så på deg som en av de som kan shave seg hver dag uten problemer som følger med. Takk, det betyr mye mer enn du tror når du deler slikt!

  11. Hei! Jeg plagdes med eksem under armene etter barbering tidligere, men da jeg leste om flere deodoranter som kunne være grunnen, byttet jeg deodorant, og det funka! Håper det gir seg 🙂

  12. Åh, du må oppdatere om du finner noe løsning på nuppene under armene! Sliter med det samme selv, og det er ofte så ille og vondt at jeg må planlegge å gå med langermede genser og kjoler fordi det gjør så vondt å barbere også blir det aldri så fint:( ha en fin mandag!

  13. Ingrid: jeg har brukt rfsu (?) sin “cool down” eller noe, og den har funket veldig bra så langt!! men har bare prøvd den to ganger da, hehe..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg