UKENS SPØRSMÅL

Jeg lurte på en ting. Du har merket noen forskjell utseende-messig av å trene, sant? Husker å ha lest det på bloggen for en stund siden! Men hvordan spiser du i forhold til at du også trener, mye-lite? Mye drittmat? Du skreiv jo for noen dager siden at forrige uke hadde du spist pizza 5 dager eller noe, haha. Men da har du kanskje god forbrenning? 🙂 Ha en flott dag videre!

Ja jeg har merket litt forskjell av å trene, heldigvvis. I og med at det er bare derfor jeg trener hadde det jo vært litt kjedelig å ikke se noen forskjell, hehe… Jeg spiser normalt / usunt vil jeg si. Jeg spiser veldig mye vanlig mat som brødskive med majones og skinke, middager mamma og pappa lager (alt fra wok til fish and chips), og så klart en god del junkfood. I løpet av en uke spiser jeg nok alltid 1 eller flere pizzaer, pluss litt Fjorland, Mr.Lee nudler, og ikke minst søndager hvor jeg gjerne spiser kinamat eller Burger King. Det skal nevnes at jeg har veldig høy forbrenning og alltid har hatt det, og selv om jeg trener relativt ofte, så tror jeg nok det er forbrenningen min som gjør at jeg kan spise akkurat slik jeg vil. 

Processed with VSCOcam with a5 preset
 

Hvordan ser du serier på tredemølla? Viser ikke den tv-skjermen bare vanlig tv? 🙂

De ser jeg på mobilen, hehe 🙂

 

Lurer på om du ser på skam? Og hva synes du om det?

Jeg er ikke sååååå fan, men jeg ser det jo! Såklart, hehe. Jeg syntes det er kult at NRK har fått til en serie som man kan kjenne seg så mye igjen i, jeg husker veldig hvordan det var å gå på vgs når jeg ser Skam, haha. Men i sesong 2 syntes jeg rett og slett det har begynt å bli litt kjedelig

 

Hva studerer du?

Jeg studerer Medievitenskap på NTNU, årsstudium (thank u lord)

 

Hva tenker du om kyliecosmetics av Kylie Jenner? Du blogger ofte om sminke, og jeg lurte på om du syns dette virker interessant?

Jeg syntes alle fargene og liquid lipstickene ser kjempefine ut! Jeg kunne gjerne tenkt meg å prøve noen av de, men kommer nok ikke til å sitte å vente på at det skal komme ut nye til salgs, hive meg over maccen og bestille, haha… Kanskje hvis jeg ser det er lagt ut nye og jeg først sitter og nettshopper, da skal du ikke se bort i fra at søta kjøper seg leppestift

 

Hei finedu 🙂 kan du værsåsnill legg linken på sminkeprodukter? f.eks ka heter den pencil du brukte inn på video? 

Hei sweet thang! I og med at veldig mange av produktene jeg bruker er fra Sephora som vi ikke har i Norge, er det vanskelig å få kjøpt her. Men eyebrow-pencilen jeg brukte er lett å få kjøpt, og den finner du HER. Jeg har min i “medium brown”. Dette er hands down den beste øyenbrynspennen jeg har prøvd, og kommer nok aaaldri til å skifte. 

 

Hvem er dine favoritt-youtubere? Synes ofte de snakker og snakker, men aldri kommer til poenget haha…

Oi, gøyalt spørsmål! Jeg skal faktisk komme med et noe spesielt Youtube-tips av en youtuber som holder på med noe heeelt spesielt… Men sånn ellers, kanskje Carli Bybel? Hun er SÅ PEN og ikke minst veldig flink!

 

Har du tips til god hvitvin til fest? Og hva drikker du når du er ute?

Jeg drikker ikke hvitvin lengre.. Rett og slett fordi smaken minner meg om fest, haha… Så jeg drikker rødvin og drinker når jeg er ute! 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Først må jeg bare si at jeg misunner utseende ditt veeeldig og du har så utrolig fine trekk!!! Men du skriver at du er ganske naturlig rød i kinnene og lurer derfor på hvordan du dekker det? Fordi jeg har også veldig rød kinn og hud generelt og sliter med å finne en foundation eller concealer som dekker det og uansett hvor mye jeg dekker det så kommer det fram i løpet av dagen…

Herregud, tusen takk! Du er utrolig skjønn <3 Altså, jeg er ikke så rød i ansiktet at det er noe problem å dekke det. En lett foundation vil dekke det greit på en måte. Det er mest når jeg har tatt sol eller bruker selvbruning at jeg blir rød.. Men prøv å sette foundationen/concealeren din på kinenne med litt translucent pudder på en beautyblender kanskje? 

 

Hvorfor striper du ikke håret oftere? Det merkes at du ikke trives med å være mørk/ha ettervekst, du snakker om det hele tiden… Unn deg en frisørtime iblant:)

Snakker jeg om det så ofte??? Hmm.. Vel, grunnen til at jeg ikke liker å stripe håret så ofte er jo fordi det sliter helt sykt på håret da. Jeg har gått fra å stripe håret 6-7 ganger i året til 2-3 ganger i året, og håret mitt har blitt sååå mye sunnere, lengre og vokser kjempefort. I tillegg har jeg fått en liten “oppvåkning”, og det er at det er virkelig ikke helt krise å ha ettervekst. Jeg har begynt å like min egen hårfarge nå, og syntes jeg får en mer naturlig look når min egen hårfarge skinner litt igjennom. Bleiker man håret annenhver måned vil man aldri få se sin egen hårfarge skikkelig, og da vil man heller aldri å like den heller tror nå jeg… Man er fin som man er!

Jeg vet jo mange av dere syntes jeg er fin som super-helblond, men det føler jeg meg egentlig litt for gammel til nå, pluss at jeg vil ikke være sååå slem med håret mitt. Da lar jeg heller sola bleket håret mitt om sommeren, da blir jeg ganske så blond.. 

 

Hvor er kjolen din fra? Superfin 🙂

Kjolen jeg hadde på meg i helgen er fra Missguided, og den skal jeg faktisk selge! Den er akkurat litt for stor til meg, så om noen er interrisert, så send meg mail på [email protected], så kan du få kjøpt den før jeg legger den ut på salgsbloggen! Den er i XS/S.

 

Kan du fortelle litt om hvordan du lærte å like vin?

Alstå, jeg er jo en Edwin, og det var nok bare et spørsmål om tid før jeg skulle begynne å elske rødvin, hehe. Det startet vel med at jeg veldig godt likte lukten av rødvin, og etterhvert som vi hadde søndagsmiddager som biff, eller middager som wok og annet godt, tok jeg meg et glass her og der. Plutselig var det gjort! Men det er ikke noe om å gjøre å like rødvin. Liker du det ikke, så liker du det nå ikke tenker jeg! 

Processed with VSCOcam with f3 preset

Håper dere likte denne ukens spørsmål! Det er lite spørsmål som kommer inn for tiden, men var flere som etterlyste at jeg skulle poste det uansett. Så håper det går fint at det ikke er like mange som det pleier å være. ♥

Siste innlegg