SNAPSHOTS

Processed with VSCO with a5 preset
.. Herregud, jeg fikk den siste pakken min fra Nelly her for leden. Dette er jo nesten pinlig – alle ting i samme fargeskala?! Haha, er det mulig..

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
… Hvis dere vil ha en god wok anbefaler jeg å prøve denne komboen! Den er superdigg, men husk å squeeze lime over til slutt, det er sååå digg

Processed with VSCO with a9 preset

… Haha, ok se på fingerne mine her?! Det ser ut som de er 5 cm lange??

______________
 

Det er en udødelig kombo for en student å ha fri på fredager når man bor i Trondheim. Torsdag er jo så og si som en lørdag, så å få helg på torsdag for meg er farlig, hehe.. Til dere som spør om studentlivet i Trondheim er bra – jeg kan ikke svare på det sosiale så mye, men har hørt og ser ut som det er veldig bra. Og utelivet er veldig bra, i og med at folk liker å ta seg en fest flere ganger i uka, haha.. I dag har jeg vært på forelesning og trent litt, prøvd å spise litt sunt og gjort meg klar til i kveld. Senere i kveld skal jentene samles hos Karoline å drikke rødvin, lasagne (ja en ny drink  som heter lasagne har dere ikke hørt om den eller) og kose oss før vi mest sansynlig stikker på byen. Det blir en gøyal kveld – jeg skal ha med meg kamera og prøve å ta masse bilder til dere. Håper dere har en nydelig torsdagskveld videre babies!

11 kommentarer

Siste innlegg