DRITT LEI AV MÆ’SJÆL

SPONSET JAKKE

Processed with VSCO with a5 preset

JAKKE SHEIN, HER

Processed with VSCO with a5 preset

Dere skal tro hvor lei av en selv man blir som blogger. Eller, jeg blir i hvertfall det. Denne uken har jeg gjort lite + blogget mye, som resulterer i jævlig mange bilder av meg selv. Man skulle tro det ikke fantes noe mer selvdyrkende og ego-boostende enn å stå å ta bilder av seg selv i det beste lyset, med de beste vinklene. Men for å være helt ærlig blir jeg så klin lei av meg selv, mitt eget tryne – til og med mitt eget hode, etter slike dager. Hvor selfies er jobben, liksom. I tillegg er det jo noe sinnsykt fordummende å bruke en hel dag på å stå foran et kamerastativ å vri kroppen til den ser best mulig ut. Så nå dere, nå skal det bli godt med helg! Få gjort noe utenfor huset, med andre folk, få tatt bilder av andre ting enn mæ’sjæl.

Setningen jeg skal til å skrive nå burde jeg kanskje skrevet i et annet innlegg, i og med at innholdet er helt i andre gata enn avsnittet over – men i dag har jeg vært nede på kontoret til mamma og fått tatt noen outfitbilder. Og lyset var så nydelig i dag, at selv om kameraet holdt på å dø og vi brukte 5 minutter totalt, ble bildene helt nydelige! Jeg gleder meg sånn til å vise dere. Dere finner en liten sneak peak på Instagrammen min, @annais. 

Skulle tro jeg var noe bipolar i dette innlegget. “Jeg hater å ta bilder av meg selv”, – “bildene av meg selv ble såååå fine”. 

  1. Hei! For et par innlegg siden kommenterte du at du sliter med eksem under armene etter du har barbert deg. Ville bare tipse om EFI sine Intuition Naturals barberblader(med høvel). Slet med det samme før, men disse funka utrolig bra for meg. Vet ikke om du har prøvd disse, men håper jeg kan hjelpe en annen jente i nød:)

  2. Se det fra et modellsperspektiv. Å ta bilder i timevis er deres jobb. Du slipper nok litt unna 🙂 Hehe. God jeg!

  3. hei, jeg lurte på hvor toppen din er fra? også lurte jeg på om du kunne legge ut flere outfits som et kjøpt på vanlige butikker som bikbok,
   og ikke sponset?

  4. Haha. Det er sånn med de fleste av oss uansett hva vi jobber med. Etter en tid oppdager man at man ikke bestemmer over sitt eget liv. Slik er det bare. Livet er egentlig bare dritt. men vi gjør alt for å ikke se dette i øynene. Noen klarer å bryte ut av dette mønsteret simpelthen ved å gi faen. Reise norge på tvers, eller jorda rundt som landstryker. men det er nesten ingen som tør. Slaveriet er nok det tryggste. Faste rutiner gir trygget, men man kjeder seg i hjel. og livet føles som dritt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg