SIMPLE SUEDE

INNEHOLDER 2 ADLINKS

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

TOPP NELLY TREND BY LISA OLSSON, HER
BUKSE NOWANDTHEN, LIK HER

___________

Er ikke bildene nydelige?! For å bare skryte sånn skikkelig? Hahaha! Søta sitter på dass og poserer til og med. Jeg elsker denne outfiten. Altså, det er to plagg og to farger, noe enklere får man vel ikke? Men den hvite buksen (hullet har jeg klippet selv sånn btw), med semsket brun topp til. Toppen får dere ser mer til de neste dagene, jeg skal nemlig lage et “new in” innlegg, hvor dere får se den matchende shortsen også. Jeg er mer en beige kinda girl, og går skjeldent i brunt – men må si jeg likte det utrolig godt, særlig kombinert med hvitt. 

Nå skal jeg kose litt med Otto, som er på besøk igjen i helgen. Også skal jeg ta turen til kjæresten min, hvor jeg skal kose enda mer! Søndager + fyllesyke betyr en Anna som er veeeeeldig kosete, ingen unntak! Så nå er det bare å krampekose med gubben, før det blir ny uke i morgen. Let’s do this!

  1. Haha, la faktisk ikke merke til at du satt på dass før jeg leste under! Er buksen veldig gjennomsiktig? Har så lyst på hvit high waist bukse men alle jeg har kjøpt(og returnert) har vert gjennomsiktige! Ikke så gøy å vise stringen igjennom hehe..
   Men kjempe fine bilder! Får alltid så lyst å sette på falske øyenvipper når jeg leser bloggen din, for øynene dine er så sykt fine..
   Kos deg ! <3

  2. Anna: haha!

   jeg tror nok ikke du finner en hvit bukse i sånn strech-stoff, som IKKE er gjennomsiktig.. Så ja, den er litt gjennomsiktig, men bruker man beige truse er det null stress!

  3. Hei fineste Anna!
   Håper du tar deg tiden til å svare meg på dette spørsmålet!:* Jeg fikk kloa i det siste slinky wrap set’et. Jeeij! ( Det settet med den beige buksen og lang ermede toppen) men jeg ser på bilde du la ut med settet på at det ser ut som om du har knytt buksen eller noe bak? Eller hva hadde du gjort? Syns buksen var mye finere på når du hadde gjort det!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg