NOT TODAY SATAN

Processed with VSCO with a5 preset

TOPP SHEIN, HER

BUKSE NOWANDTHEN, LIK HER

__________

Dere vet når man føler seg fresh as fuk en dag, også våkner man dagen etterpå og føler seg heeeelt på trynet? Da er det ganske kjipt å ha lagt opp dagen til å gå rundt å ta bilder av deg selv. Skjønne mamma skulle ta noen outfitbilder av meg, og hun er jo veldig flink til å se hva som blir bra og ikke – mens jeg bare “NIKS, jeg følern ikke i dag. Bare knips å bli ferdig med det”. Jeg pleier jo å elske å ta bilder og bli tatt bilde av, men i dag kjente jeg bare at ansiktet mitt var uegnet foran et kamera.

I dag hadde jeg semesterets aller siste forelesning! Som dere kunne lese i forrige innlegg drar jeg jo til Roma om bare noen dager, så det føles deilig å dra dit med god samvittighet. Eller, god og god – jeg er jo midt i eksamensperioden, men i og med at jeg reiser med en kjæreste som også er midt i eksamensperioden, får vi nok sette oss ned å lese litt pensum på en restaurant i mellom slagene. Altså let’s get real – hadde jeg ikke dratt til Roma, hadde jeg ikke akkurat brukt dagene mine på å sitte å lese pensum uansett.. Så hvorfor ikke ha en litt mer glam storbybasert eksamensperiode sier nå jeg!

  1. Bildene dine blir alltid amazing når du tar de der!
   Noe litt random, men jeg vet jo du har tape extentions og jeg er supergira på det selv. Alle har jo disse innleggene “alt du trenger vite om extention”, men kunne du kanskje laget et innlegg hvor du ikke bare forteller om lengden og fargen og heller skrive mer hvordan man vasker håret med extention, hvordan du sover med de, sklir de fort ned?, må du være forsiktig når du børster gjennom det? Osv? Det hadde hjulpet hvertfall meg veldig om jeg skal kjøpe eller ikke! Det er kjipe penger å bruke om det ender opp med å bare være et slit… Elsker bloggingen din i det siste btw❤️ Du er dyktig og min soleklare favoritt!

  2. Marie: jeg skulle gjerne gjort det – men det er ikke så mye å si, hehe.. jeg vasker og børster håret helt vanlig, det eneste er at du ikke må bruke produkter med protein i, heller produkter med mye fuktighet!

  3. Digger når du tar bilder på din mors kontor! De blir så lyse og fine 🙂 Kunne du vært så grei å laget et innlegg om vårjakker?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg