Å VÆRE STOLT AV SEG SELV

Her får dere se resultatet fra filmingen jeg fortalte dere om! Jeg er i et samarbeid med Eplehuset akkurat nå, og denne filmen er en representasjon av meg. Jeg må si jeg ble utrolig stolt og fornøyd med resultatet (selv om jeg bare har vært meg selv, mens det er gutta i TYD som har filmet meg og redigert). I og med at jeg har blogget så sjuukt lenge er det nesten aldri at jeg setter med ned og tenker hva jeg hadde vært uten den, eller hvor stolt jeg er av meg selv. Det gjør jeg i denne filmen! Og hvis dere vil sjekke ut konseptet filmen er laget for, + et lite intervju med meg så kan dere sjekke det ut her!

Men filmen ble en veldig fin og riktig framstilling av meg, og jeg håper dere ser den så kan dere jo se litt hva jeg egentlig syntes om å blogge, litt om at jeg er original gangster i bloggnorge, hvor jeg henter inspirasjon ogg så får dere se hverdagen min. ♥ Gjerne fortell meg hva dere syntes, da blir jeg glad! 

  1. Stilig film! På slutten av filmen, der du var høyt oppe og hadde kjempefin utsikt, hvor er det? Går ut i fra at det fortsatt er i Trondheim, men kan du si litt nærmere hvor?

  2. For en fin film, Anna! Tror vel at jeg har lest bloggen din fra gaanske så tidlig, mulig fra det første eller andre året, og synes virkelig at du er en stor inspirasjon<3 Er vel gjerne derfor jeg fortsatt titter inn på bloggen din etter så mange år, hehe O:) Lykke til videre og ha en fortsatt fin kveld! 🙂
   Klem Susanne (21)

  3. herregud, jeg ELSKER slike “stiler” på kortfilmer. Dette var en fin video, bra filma av de som står bak det, og du er så fiiin!

  4. åå, så stilig!! du har all grunn til å være stolt, hilsen ei som har lest bloggen din leenge og aldri blir lei<3

  5. Denne filmen var fantastisk!
   Jeg kommenterer aldri på blogger, men dette må jeg bare kommentere på. Jeg har lest bloggen din siden begynnelsen, og du er min absolutte favorittblogger i Norge! Du er så lættis og chill, og jeg er så glad for at vi har en sånn som deg i bloggnorge, for det trenger vi.
   Du er et friskt pust, nettopp fordi du ikke tar deg selv så høytidelig, og fordi du snakker om ting ikke andre snakker om.
   Det var gøy å se denne filmen, fordi den viser at du virkelig er deg selv på bloggen, og at du er en reflektert og nydelig jente.
   Takk for at du er du, og jeg håper det er lenge til du slutter å blogge!
   <3 Stor klem fra en 21 år gammel fangirl

  6. Likte veldig godt denne filmen. Koselig film og jeg føler, som du sier, at den fremstiller deg godt slik jeg ser på deg gjennom bloggen din. Stå på Anna, du er veldig flink 🙂

  7. Du sa i intervjuet at Rihanna retweetet et bilde av deg. Hva slags bilde var det, vil du legge det ut? Er nysgjerrig

  8. Denne filmen var kjempefin! kommenterer aldri på blogger, men må bare si at jeg har fulgt bloggen din siden det 1-2 året og du er den eneste bloggen jeg har fulgt i så mange år.
   Jeg elsker at du er en så jordnær person, som ikke virker å bli påvirket av alt det overfladiske som finnes i bloggverdenen. du gir meg masse inspirasjon og humor i en ellers travel hverdag og jeg blir alltid like glad av å klikke meg inn på bloggen din.
   Hilsen en 21 år gammel fan.

  9. For en fin film Anna! Syns virkelig den fikk framstilt dæ på en fin måte. Og ja, du har virkelig nå å vær stolt av. Du e, og har alltid vært min favorittblogger på grunn av kor morsom, uhøytidelig og fin person du e 🙂 du e et godt forbilde! Ser opp til dæ på mange måta. Så dæ forresten en gang i Trondheim og ble så starstrucked at æ holdt på å drit mæ ut, nesten litt flaut å si
   Fortsett med den gode jobben du gjør, æ e trofast fan 👍🏼
   Xoxo

  10. Så fin du er på video, hahah. Syns det kommer frem på en helt annen måte enn på bilder!! Ja det er positivt, du er fin på bilder og ☺️

  11. Nå som det nærmer seg sommer så har i ihvertfall jeg et must på solbriller.
   Kan du lage et solbrille-innlegg? Hvor du viser dine solbriller, hvor de er kjøpt (link)? Hadde vært mye lettere for meg å finne det perfekte paret. Gjerne bilde med de på 🙂

  12. Åå så fint og “annerledes”! Hvor er du på slutten av videoen, med hele den fine utsikten i bakgrunnen? 🙂

  13. kommenterer aldri blogger, verken din eller andres (selv om jeg er fast leser og digger deg!!!!), men som nevnt over; denne videoen fortjener en kommentar!
   Suuuper fin video, er en grunn til at du fortsatt er favoritten min:) du virker veldig genuin, og ikke minst var du kjempe fiin på videoen!
   PS: melis klarte søren meg å ta all oppmerksomheten i det lille klippet?!?!?! perfekt lys og perfekt hopp, for en stjerne<33
   hahah ble rotete kommentar, poenget er hvertfall: BRA VIDEO:D
   klem<3

  14. Jaaa!! Haha:D litt mørk, myk å god på en måte.
   Altså ja du skjønne, du vet jo sikkert kå ei god radiostemme e🙊
   Behagelig.
   Ikke no fint med pipestemme heller. Det kan vi med mørk stemme tenke på en gang i blandt, når det trengs 😎

  15. FOR en fin video 🙂 Jeg er så glad for at du fremdeles blogger, det er alltid feel good å klikke seg inn her!

  16. Utrolig fin video! Jeg er en av mange som er veldig glad for at du enda driver med bloggen! Du er kreativ og artig, og viser at man kan være pen og selvopptatt(på den gode måten haha), men også karismatisk, smart, reflektert og morsom! Du fremstår som veldig ekte, og det er noe bloggnorge og Norge generelt trenger! Håper du fortsetter bloggen lenge, og eventuelt blir et ansikt i media fremover også! 🙂

  17. Utrolig fin video! Har fulgt bloggen din siden starten, og det er fortsatt den beste bloggen i bloggnorge 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg