TJUKK-MAGGAN

  •   

REISE I SAMARBEID MED EF

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hurramegrundt. I dag hadde vi egentlig planer om å få sett vatikanet, men etter noen timer med vandring i gatene her, måtte vi bare dra hjem. Jeg ligger helt utslått med feber ++. Kan vel bare si at pizza 1-2 ganger om dagen, og gjerne litt pasta på dagene jeg ikke spiser pizza – ikke gjør susen for denne magen. Jeg har jo hele tiden hatt som mål for denne turen å spise masse digg mat, og det kan jeg trygt si jeg har gjort – men ser ut som jeg skal betale litt for det gitt. Jeg har aldri hatt forstoppelse før (lol ja I said it) så dette føles egentlig bare sjukt rart 

Så i dag er bare planen å ligge hjemme å loke – noe som egentlig er helt greit, så får jeg jobbet litt frem mot eksamene jeg har hjemme i Norge også. Tenker å bestille litt take-away fra den dødsdigge kinesiske plassen over gata her, kanskje litt sterk mat får i gang systemet litt. 

_________

Så litt dårlig blogging fra denne damen i dag, beklager det! Men i morgen har jeg masse planer, og ikke minst masse innlegg planlagt! Så stay tuned babies.

Siste innlegg