imparare l’italiano

  •   

REISE I SAMARBEID MED EF

Som dere sikkert har fått med dere, er jeg jo her i Italia med EF, for å lære meg italiensk. Eller, lære og lære – lære meg så mye italiensk som overhodet mulig på 10 dager da, hihi! Nå er jeg jo her veldig kort, men det finnes altså kurs for alt fra folk som er der i èn uke, eller kanskje 4 måneder? De har alt fra sommerkurs, allmennkurs og intensivkurs, og intensivkurs har jo da flere timer. Man tar en språktest (dere vet, den jeg leverte blankt på), hvor man kartlegger hvor god man er i italiensk fra før, og deles deretter inn i klasser. Det er faktisk mulig å gå dypere inn i fag, og for eksempel ha valgfag om matlaging, sport, historie… Hadde jeg vært god i italiensk skulle jeg absolutt likt å hatt historie.. 

Denne uken hadde jeg jo timer hvor de snakket kun italiensk, noe som var krevende, men veldig effektivt. Man blir liksom tvingt til å følge med! Men i uken som kommer nå, skal jeg starte helt fra the basics, så da får jeg prøvd litt av hvert. Det blir kult! Det er skole mandag til fredag, og dagene er jo ikke så veldig lange, så man har fritid etter det hvor man enten kan finne på ting for seg selv, eller i regi av EF, slik vi gjorde på f.eks. turen til rosehagen. Jeg syntes det var en veldig god blanding å finne på litt i regi av EF, og litt alene med kjæresten min – men reiser man alene er det jo supert å ha mange arrangerte aktiviteter.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

– RESEPSJONEN –

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

– I OG MED AT SKOLEN ER I ET GAMMELT, HISTORISK BYGG, ER ALLE ROMMENE DØDSFINE –

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

– GANGEN MED FORSKJELLIGE KLASSEROM –

______________


Finn ut hva din drømmereise med EF Språkkurs koster
HER, og husk at dere kan få opptil 10.000 kr i rabatt hvis de bruker kodeordet “AnnaEF” når dere bestiller! ♥ Og hvis dere lurer på noe skal jeg ha en liten spørsmålrunde når jeg kommer hjem!

Siste innlegg