BIKINI GUIDE 2016

  •   

Nåå håper jeg noen ble glade?! Haha, det er supermange som har spurt om jeg kan ha et innlegg om badetøy, og hadde egentlig ikke tenkt å ha det. Altså, jeg er litt i mot at man bør ha en spesifikk type badetøy etter hvordan kroppen ser ut. Når man er i bikini er man jo så og si naken, så å skal begynne å fikse og trikse med “hva som kler deg” og ikke, er jo på en måte litt for seint uansett. Jeg mener man skal velge bikinier man syntes har fine farger og god kvalitet, ikke tenk på om den skjuler lovehandles eller ikke. Bikinikroppen er kjempefin uansett om den er 50 eller 100 kilo! 

Men, jeg tenkte å ha med et par kategorier til dere som vil gjøre noen små endringer. Ellers har jeg bare plukket ut mine favs!

_________________

ADLINKS– GRØNN: 
HER – SORT: HER – HVIT: HER – LILLA: HER 
 

Trekantbikinier i slik “triangl”-stil er jo supertrendy nå, og jeg er stor fan selv! Dog syntes jeg det er masse sykt dårlige, slappe versjoner som ser veldig billige ut. Disse tho har litt tykkelse i stoffet, slik at den ligner litt på triangl-bikiniene, og litt mer eksklusive! Men det sjukeste er?? De koster 49,- nå, haha!!! Det er billig det. Anbefaler å klikke dere inn å sjekke det ut!

_______________
HVIT MED RYSJER: HER – SOLSIKKE: HER – BRUN: HER – BLOMSTRETE: HER – SORT: HER – SORT MED KNYTING: HER 
 

La meg introdusere dere til mitt favorittplagg! Badedrakt er jo sett på som litt mer “vågalt” å bruke, noe som egentlig er veeeldig rart med tanke på at den dekker kroppen ganske mye mer enn en bikini, hehe! Jeg absolutt elsker badedrakter, både til stranda og til fest. Favorittene mine over må være…. alle?? Haha, det ble vanskelig gitt. Syntes de to svarte er helt nydelige, og den blomstrete med litt høy hals… god damn den skal jeg bestille meg hjem neste Nelly-runde! 

Og lov meg en ting – hvis dere bruker badedrakt: ikke dekk den over med en tshirt. Ta bare en dongerishorts utenpå, for det er den feteste outfiten jeg vet av!


_______________

 – HVIT: HER – FARGE OG MØNSTER: HER – SORT: HER – SLANGEPRINT: HER


Jeg vet ikke om dette med lange bikinitopper er noe bare jeg tenker over, men jeg syntes det er veeeldig fint. Jeg syntes selv magen min kan se veldig lang ut i bikini, og syntes lengden på slike bikinitopper ovenfor, kutter ned magen veldig bra da. I tillegg er de jo så enkle i snittet, men samtidig finner du noen med kult mønster.

​_______________
 – PEACH SET: 
HER – ORANSJ SETT: HER – MØNSTRETE LILLA: HER – RØD TREKANTBIKINI: HER


Jeg er faktisk en sucker for farger på bikinier, og er egentlig veldig flink til å bruke forskjellig knæsje farger om sommeren. I forhold til helsvart og helhvitt er liksom farger på bikini like fint til litt bleikere hud som til solbrun hud. Min favoritt her er den røde, formen på den trusa former kroppen amazing (det gjør trusene på Nellys Mix & Match bikinier også!!! De finner dere i massevis av farger
her), og tror nok jeg må klikke meg hjem denne!


_______________

 – CALVIN KLEIN BIKINI: HER – MØNSTRETE HIGHWAIST-SET: HER – CUT OUT BIKINI: HER


Oh my gosh, disse tre. Som jeg nevnte ovenfor syntes jeg sort er finest når man har fått litt mer farge, det blir så… sexy! Rett og slett. Alle disse tre likte jeg veldig godt på forskjellige måter – den første er sporty, men sexy. Den i midten er retro med høytlivstruse (eeelsker høytlivstruser, det er så søtt og fint!), og den siste er mer en “vanlig” bikini men med likevel unike detaljer. Loves!

_______________


– LYSEBLÅ: HER – GRØNN OG GUL: HER – PUSH UP INNLEGG: HER


Hehe, de eneste bikini “tipsene” jeg kommer med er på områder jeg kan kjenne meg igjen. Nå må jeg jo si at små pupper er mer enn blessing enn en curse når man blir litt eldre, for man kan virkelig gå med det aller meste uten å virke vulgær eller få vondt i ryggen. Altså – jeg bruker stroppløse bikinier for full rulle, for det er det faktisk ikke alle som kan! Man skal være glad for det man har. Men, jeg kan skjønne om noen vil fremheve puppene også, og hvis man ser bort fra push-up bikinier, er det andre små triks, som bikinier med rysjer. Det vil se ut som du har større bryster! Også tok jeg med push-up innlegg som tydligvis er laget for strandliv. Har aldri prøvd slike før selv, men hvis man bare passer på at de holder seg inni bikinien, hehe 🙂

 

_______________
 

ET LITE TIPS TIL….


– GRØNN TRUSE: HER – HVIT TRUSE: HER

Ok, en stoor shoutout til disse trusene! Vi vet vel alle the struggle med fine bikinier, som har bikinitruser som henger som en søppelsekk bak? Vel, Nelly fikk nettopp inn denne modellen som er veldig mye mer cheeky. Klikk dere bare inn og se på modelbildene! Altså, den kan være litt mye for noen kanskje, men jeg mener det er innafor, hehe!

_______________
 

– LEVIS 501 SHORTS: HER – GRØNN VELOUR SHORTS: HER – GRÅBLÅ SHORTS: HER


– NAVY CAPS: HER – ISKREM-FLYTEMADRASS: HER – GRÅ SUEDE CAPS: HER

1: HER – 2: HER – 3: HER – 4: HER – 5: HER – 6: HER

_______________
 

Til slutt, litt tilbehør! First of all: altså, burde ikke jeg hatt den iskrem-flytemadrassen?! Å bare bruke sommerdagene mine på å flyte rundt som en Anna-is? Det må vurderes sterkt altså! La til noen sykt kule shortser, bla. min favoritt Levis 501, som sitter som et skudd på rumpa. Og noen capser da, som jeg er sjeleglad for at er trendy nå – det er jo så digg å bare gjemme ansiktet bak noe når man soler seg og ikke akkurat er den flotteste, hahah…!

Jeg har noen koder til dere! Nelly har 3 for 2 på alt badetøy, som dere finner her. Dere skriver bare inn koden SWIMWEAR når dere betaler. Den varer til imorgen, mandag, klokka 10.00. I tillegg har Ginatricot 25% på alt badetøy nå, og rabatten trekkes automatisk når dere skal betale. I tillegg har de gratis frakt nå! Er ikke det supert?! Da er det tilbud absolutt alt badetøyet i dette innlegget faktisk!

______________

Håper dere likte innlegget. ♥

Siste innlegg