COMFY & CASUAL

  •   

ADLINKS


1: HER 2: HER 3: HER 4: HER 5: HER

_________

I det siste har jeg hatt en liten cleanout i klesskapet mitt, for jeg har så sykt mye støgge klær jeg går med når jeg skal slappe av. Og da føler man seg liksom ekstra daff og ubrukelig. Så jeg har blitt litt flinkere til å kaste ut firkantede tshirts og joggebukser med knær som peker rett ut. Jeg lever jo i comfy klær om dagen, og om jeg så ikke får noen master i medievitenskap, så får jeg i hvertfall en doktorgrad ​i å kle meg komfortabelt. Samlet noen favs over, buksen er et nøkkelplagg i min laffe-garderobe. Skinny joggebukser i deilig stoff, da er jeg good to go.

PS: tenkte jeg måtte dele at Nelly har fått inn kameradeksel med selfielys nå.. OMG! Need it 

    1. Jeg er så enig i det du skriver om at stygge chilleklær påvirker hvordan man føler seg!!! I det siste har jeg og prøvd å passe på at jeg heller tar på meg en løs og ledig kjole enn den slitte joggebuksa, for det er jo egentlig vel så behagelig å gå rundt i. Digger kjolen du la ved her, tror jeg blir nødt til å prøve å finne meg en lignende en 🙂

    2. Haha, jeg har også ryddet og blitt kvitt noen slike “stygge” chilleklær… Greit man kan kle seg komfortabelt, men når man føler seg som et gammelt brodert veggteppe går grensen – i alle fall for meg, haha! Jeg har blitt veldig glad i kjoler, og velger faktisk det ganske ofte nå i stede for joggebuksen. Liker forresten at det bare er grått og hvitt her, haha, elsker grått! Ha en fin dag videre!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg