SKRAL

ADLINKS


1: HER 2: HER 3: HER 4: HER 5: HER 6: HER 7: HER

Hallaisen dere! Nå er det en stk skral Anna som sitter og blogger for dere. Jeg hadde med speilrefleksen på vors i går, så hadde egentlig masse bilder fra gårsdagen jeg tenkte å dele, men når søta er slurvete og glemmer det igjen på vors, får det heller bli i morgen. Nå sitter jeg med en grandiosa i ovnen og skal snart starte på runde to, i dag er det Rebekka som skal feires. For å være helt ærlig frister det mest å legge seg under dyna og se hele sesongen av Orange Is The New Black i kveld, men er det bursdag så er det bursdag! Og kjenner jeg oss rett klarer vi å få til ei skikkelig bra feiring, uansett form!

Ha en super lørdag skjønninger. ♥

  1. Hei Anna! Skal til Trondheim kommende helg, og lurte på om du hadde noen tips til hva man kan gjøre der? Shopping, fine turområder, bra spisesteder, andre aktiviteter?
   Det hadde vært helt supert<3 (Har allerede fått med meg Una pizza, da, etter å ha lest bloggen din noen år..)
   Hilsen Helene

  2. Helene: hei snuppa! ta deg en tur på bakklandet på cafè, og på solsiden for å spise middag på en av resturantene der. jeg shopper ikke så mye her i trondheim lengre, men dra til midtbyen, der finner du det meste! <3

  3. Hei! Lurte på om du vil anbefale å bestille fra miss guided? Har sett at du har skrevet at mange av klærne du har bestilt derfra har blitt ødelagt, men har du bestilt derfra tidligere å vært fornøyd? Synes de har så mye fint på nettsiden!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg