LITT OM ROMA OG EF

  •   

SPONSET TUR


 

Nå er det noen uker siden jeg kom hjem fra språkkurs med EF! Det begynner jo faktisk å bli en mnd siden vi dro, og det er jo helt sjukt! Herregud som tiden flyr. Men guri, for en by og for en tur. Er så glad jeg fikk reise med EF, så en stor tusen takk til de! Skolen og kontorene deres i Roma er jo en liten opplevelse for seg selv, hehe. Det mange av dere kanskje ikke vet, er at vi bodde hos en vertsfamilie! Det var hos den skjønneste damen i verden, som var så søt og tok vare på oss om vi lurte på noe. I tillegg var det så sentralt! Det var veldig spesielt, og kul opplevelse å bo i vertsfamilie, for da ble vi liksom en del av den italienske kulturen, ikke så turist, liksom.

På skolen til EF i Roma møter du studenter fra heeele verden, som er der for akkurat samme grunn som deg, noe som ofte er greit når man møter nye folk. Og det er jo helt klart lettest å lære seg et språk hvis man bor i en by der det snakkes absolutt hele tiden. Uansett, dere får støtte fra Lånekassen på ikke-engelskspråklige destinasjonen, så det er jo veldig greit. Og anbefaler dere jo så klart å reise med EF, fordi de gir deg all informasjon og støtte du trenger, man føler seg velkommen, og de passer på at du har absolutt alt du trenger. Det føles veldig gjennomført og trygt (noe som er viktig for nervøse meg, hehe). Nå var jo jeg der “bare” i 10 dager, men innen de 10 dagene jeg var der, tok de meg inn på kontoret for å høre hvordan jeg hadde det på skole, i vertsfamilien osv. 
 


 

Dere må ikke nøle med å ta kontakt med studieveilederene hos EF Språkkurs fordi de er helt supre! PS! De har fortsatt noen plasser igjen for sommeren og høsten! Finn ut hva din drømmereise koster HER og husk at hvis du bruker kodeordet «AnnaEF» så får du opptil 10.000 kr i rabatt på ditt språkkurs (dette tilbudet gjelder ut uken). ♥ Når det kommer til spørsmål svarer jeg på de fleste i kommentarfeltet eller i ukens spørsmål, ellers har EF en super side om Roma her!

______________

Håper dere har en nydelig lørdag! Selv skal jeg ut i sola å lese nå, men tenker å oppdatere en gang senere i kveld. ♥

    1. Romaturen din så helt fantastisk ut! I skrivende stund er jeg på interrail i Europa og til neste uke skal jeg ha noen dager i Roma. Derfor hadde jeg (og mange andre kommende Roma-reisende regner jeg med) satt utrolig stor pris på noen Romatips. Er så mange ulike guider der ute, så synes det er vanskelig å velge ut noen. Vet at dine tips hadde vært gull verdt for meg i alle fall. Ønsker deg en strålende helg, Anna 🙂

    2. Er koden annE ef eller er det ment at det er annA ef haha 🙂 siden du heter anna tenkte jeg … evt hvorfor er det annE :p

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg