When life gives u lemons it doesn’t give you time to blog as usual

  •   

Hei igjen skjønninger. Ja det er det dere er, skjønninger! Dere er virkelig en gjeng fylt med empati og omtanke, det er noen av de beste egenskapene en kan ha. Takk for at dere er her! Uansett, dagen har ikke gått stort videre. Melis har våknet men er ikke helt seg selv enda, litt rar og slapp. Det blir nok forhåpentligvis bedre etter litt søvn, og gjett om vi skal kose i natt da! Elsker å sove med Melis, faktisk mer enn å sove med noen andre (sorry kjæresten min). Hun rører seg ikke i søvne, snakker ikke i søvne, og våkner aldri før meg.. Haha, syvsoverhund. ♥

Anyways, i går hang jeg litt med Alex før han reiste! Jeg fikk gjort alt mulige ærend, noe som føles utrolig deilig. Også veldig koselig å få catchet opp med Alex over litt sushi! Skulle egentlig blogge om dette i går, men you know… When life gives you lemons it doesn’t give you time to blog as usual(er det ikke det de sier a)

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Jeg går med konstant hodepine om dagen, kanskje ikke så rart etter 1 hard eksamensuke etterfulgt av en hard uke av… livet. Nå skal jeg ta meg et glass rødvin før jeg skal pæææsse noe sjukt ut. (Speaking of, kan vi slutte å snakke om SKAM nå?)

Siste innlegg