ALL GOOD

 •   

Hei snuppiser, og god helg! Selv skjønte jeg ikke at det var fredag før tacoen sto på bordet, så en kan vel trygt si jeg har en skikkelig eksamens-mentalitet. Og en ting skal være sikkert: det slår aldri feil at det blir knallsol hver gang jeg skal ha eksamen. Etter russetida i 2014 ble det det deiligste været da jeg måtte sitte inne og lese. Året jeg hadde friår – nesh, ikke noe finvær å skimte der nei. I år??? Å JODA 20 grader!! 

Uansett, jeg tenkte å gi dere en liten update på Melis! Hun har det egentlig veldig bra, hun har ingen problemer med og gå, og er nesten tilbake til normalen. Hun er enda litt rar og tilbaketrukken, noe jeg håper går over snart. Jeg og hun lever egentlig i en liten boble om dagen. Bare oss to, hele døgnet, hehe.. Jeg er virkelig ikke meg selv om dagen – i dag våknet jeg 09.00, det første jeg gjorde var å ta på meg joggesko, og gå en tur i skogen med Melis. Jeg tror det er vanskelig for andre å skjønne hvor sinnsykt jævlig den situasjonen var, og den gikk nok mer inn på meg enn jeg trodde. Jeg gråter fortsatt flere ganger om dagen, selv om alt gikk bra. Jeg vet ikke jeg, hvorfor jeg er så lei meg. Tror nok både jeg og Melis fikk oss en skikkelig støkk, så det er veldig fint å henge sammen 24 timer i døgnet. ♥ (Ja, så klart ligger vi og spooner om natta, hun er den beste spoonepartneren)
 

– Noen bilder fra dagens morgentur –
 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
Haha, kanskje ikke det lekreste bildet av søta, men som dere ser er hun ikke noe redd for å gå tur!

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
 

  1. Ååå, fine lille Melis 🙁
   Har selv opplevd at min egen lille har blitt angrepet av en stor hund, og det er så forferdelig! Man kan liksom ikke gjøre annet enn å bare skrike av skrekk. Så – im feeling you.
   Heldiigvis gikk det jo bra, og det er ikke vits i å tenkte på hva som kunne ha skjedd. Hun har det nok helt fint. Trenger bare litt tid for å komme over sjokket sikkert, og det er jo forståelig. 🙂 Hun har jo deg!

  2. Skjønner godt at dere begge ble litt preget av det som skjedde!
   Har selv en katt som ble angrepet av nabohunden (stor husky) og ristet fram og tilbake i lufta. Heldigvis er pusen såpass tjukk at hunden ikke fikk ordentlig grep med tennene rundt han, hihi. Han klarte seg bra! Han var også tilbaketrukken og ville bare være innendørs etter det som skjedde, men han ble seg selv igjen etter noen dager 🙂

  3. Hei! håper alt går bra med melis:) ville bare tipse deg om et pulver som heter “health and care”, som skal fjerne det røde som renner fra øynene til en bichon frise. har samme rasen selv, og hos vår hund er det faktisk blitt helt borte! virker litt for godt til å være sant, siden det er sånn “helsekostgreier” og koster en del, men det fungerer faktisk! vi pleier bare å lure det inn i en skje leverpostei:)

  4. Jeg opplevde akkurat det samme som deg. Var på tur med min Cocker spaniel da hun bare var valp. Plutselig kom det to store løse hunder bakfra og angrep hunden min. Jeg slo og skrek og gjorde alt jeg kunne, men hun ble bitt flere ganger, både i strupen og i beina, og siden hundene var så mye større enn henne ble hun også filleristet. Det hele gikk veldig fort, men jeg klarte tilslutt å få henne opp i sikkerhet. Hun blødde fra et sår fra halsen, og haltet på bakfoten.
   Eierene til de to hundene kom fort til, og gjorde det de kunne for å hjelpe. Vi kom oss fort til dyrlegen, der meg og hunden min var hele dagen. Det var den verste dagen i mitt liv. Jeg prøvde å være sterk for hennes skyld, slik at hun ikke skulle bli mer skremt enn nødvendig, men jeg tror jeg var i sjokk og gråt hele dagen.
   Heldigvis gikk det bra med henne, og foten og såret på halsen ble helt bra igjen. En lang stund etterpå var hun veldig redd og skvetten på tur, og så seg bak hele tiden. Heldigvis gikk det over, og nå er hun lykkelig om aldri før.
   Jeg derimot kommer aldri til å glemme det, og jeg er blitt veldig overbeskyttende for henne og jeg blir veldig nervøs når jeg ser løse hunder. Jeg holder henne alltid i bånd på fremmede steder, for jeg er så redd det skal skje noe lignende. Hadde jeg ikke hatt bånd på henne den dagen, tror jeg ikke hun hadde overlevd, for da hadde jeg ikke fått henne i sikkerthet like fort.
   Dette ble veldig langt, men poenget er at hunden ble helt helt fin igjen, det vanskeligste var å komme over det som skjedde selv. Ingenting er så skremmende, som å nesten miste det kjæreste man eier.
   Ønsker deg og verdens skjønneste Melis alt vel, og håper dere aldri kommer til å oppleve noe sånt igjen! <3

  5. Huff, hadde min lille Lady blitt angrepet hadde jeg blitt helt fra meg.. Melis er en så søt liten nurk, håper det går bra med både henne og deg fremover <3

  6. Uff, kan godt forstå at det ikke var en veldig behagelig situasjon, men du får det nok lettere etter en stund 🙂 Du får bare ta tiden til hjelp! Er veldig bra det går fint med Melis, ser ut som om det er full fart på henne, og det er jo bra 🙂 Håper du får en fin lørdag!

  7. Gråter bare av tanken. Jeg skjønner GODT at du gråter flere ganger om dagen. En hund er som et barn. Hvis barnet ditt blir angrepet og skadet, så er det klart man går å tenker på det, og man ser det for seg inni hodet sitt om igjen og omigjen!
   Du har all min förståelse, og jeg er utrolig glad for at dere får være sammen 24/7 <3
   Hele hjertet mitt går til deg!

  8. Ååå det var godt å vite! herregud så søt!! siste bilde!! så skjønn
   Skjønner hva du mener, det var jo en traumatisk opplevelse dette her! godt dere har hverandre, koselig med skogstur også!

  9. Gud, så nydelig hun er <3 Får tårer i øynene av å se på den søte lille bandasjen hennes! Og forstår veldig godt at det gikk såpass inn på deg, det blir jo som babyen sin <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg