2/3

 •   

Processed with VSCO with a9 preset

BIKINI NLY, HER

Processed with VSCO with a9 preset

Da var man ferdig med to av tre eksamner! Hahaha. Jeg hater meg selv. Jeg har alltid ledd så mye av folk som skriver: “Da var man i London da;-D“, eller “Da var man utdannet sivilingeniør!” og så videre, og startet egentlig med at jeg sa det bare for å tulle, men som alt annet ender det opp med at man til slutt sier det ubevisst på seriøst. Vel, denne eksamenen må være noe av det mest skrøpelige jeg har levert inn, men “heldigvis” så det ut som de rundt meg var lite overassket over oppgaven som meg. Uansett, deilig å være ferdig!

Ovenfor er noen bilder fra i går! Slik går dagene mine, ligge ute å sole meg og lese. Som dere ser har vesle Melisen fått på seg krage! Haha. Hun er så skrøpelig. Men den skal bare være på ut dagen i dag, så bittene får grodd. Lille ♥ Nå skal jeg ut å fikse iPhonen min og trene. Digg med fridag sa du..

  1. Du er heldig som fortsatt har sol! Og gratulerer med overstått eksamen 🙂
   Lurte på om du ikke kan ha et nytt “minutt for minutt”-innlegg? Det er så morsomt å lese!

  2. Gratulerer med overstått eksamen!
   Til ukens spm: hva slags åpenbare feil gjorde du på oppkjøringen når du strøk? Greit å lære fra andre med erfaringer hehe😅

  3. Gratulerer med overstått eksamen!! 😃 Lurte på hvilken størrelse du har bikini underdelen i? Har lest på kommentarene at den er litt liten i størrelsen.. Så er så usikker hvilken størrelse jeg trenger

  4. Åshiiit, på storyen din på snap.. Hva heter den sangen der du skrev “her e æ bra” på? Hørtes meget kjent ut!!

  5. Heyyy nesten ferdig med skole du da!!! Har du planer for spmmeren?
   Og vet du hvorfor jeg aldri får lastet opp din blogg direkte på iPad? Må hele tiden til blogg.no for så å klikke på navnet ditt…daaaaa funker det! Har irritert meg ganske lenge, men det skjer fortsatt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg