SWIRL

I SAMARBEID MED GILETTE

Image and video hosting by TinyPic

Forrige uke satte jeg jo i gang en gøyal konkurranse sammen med Venus, i forbindelse med deres nye barberhøvel, Venus Swirl. Vi har endret litt på hva man skal gjøre for å delta, og det er nå å kommentere i dette innlegget hva ditt beste tips for å få sommerklare legger er. Førstepremien vinner en treningsøkt med meg, hvor vi skal få bevegd oss litt, og gjøre litt yoga! Det tror jeg blir kjempegøyalt og ikke minst – en liten utfordring! Jeg er kjempedårlig i yoga men har veldig lyst til å bli bedre til det, noen som er med?! Jeg gleder meg til å se bidragene deres. ♥ Mer info om hvordan å konkurrere og konkurranseregler finner dere her. Det er veldig viktig at dere leser disse reglene nøye før dere deltar!

  1. Mitt aller beste tips er å smørre babyolje på leggene før man shaver, og bruker det som et slags barberskum! Funker helt ypperlig 🙂

  2. Mitt beste tips er å smøre body lotion på leggene og deretter barbere, da får du silke myke legger!! 😀

  3. Skyll beina i så kaldt vann du greier etterpå for å lukke porene! Klapp leggene tørre med håndkleet i stedet for å gni, og smør med fuktighetskrem etterpå for å hindre tørr hud. Ellers er det lurt å kjøpe en neglebørste eller annen børste med stiv bust, og dra den over høvelen når det samler seg mye hår. Det er tross alt ikke høvelen som blir sløv, men den blir skitten, og det er derfor den blir dårligere etter hvert. Og for ekstra sommerklare bein vil jeg anbefale en god solkrem, for solbrenthet og hudkreft vil man ikke ha!

  4. Et tips om du vil smake Trondheims beste burger! Dra på Bror og bestill Bror-burgeren og søt potet fries. Jeg bor så langt unna, men det er nesten så det er verdt å kjøre 5 timer tog bare for å dra til Trondheim å spise den burgeren. VERDT Å SJEKKE UT

  5. Okei ☺️ Hvilken størrelse har du i shortsen og hvilken størrelse bruker du til vanlig? Og hva heter fargen? Har så lyst på en shorts som sitter akkurat som din gjør og som er lik i fargen, hehe. Har lett etter en lenge, men finner aldri ut hvilken farge og størrelse jeg trenger.

  6. Mitt aller beste tips for sommer klare legger er å gi beina riktig pleie for å unngå tørr og sliten hud!
   Bruk en god skrubb 1-2 ganger i uken som fjerner døde hudceller og gir huden mer liv og glød. Deretter fjern hårene med en barberhøvel som gir en komfortabel barbering og etterlater huden både myk og glatt. Avslutt ved å skylle beina med kaldt vann og masér inn en fuktighetsgivende krem. Bruk gjerne selvbruning for å få en solkysset hud, men da er det viktig å bruke en hanske, slik at man ikke får brune håndflater 🙂 Dog husk rikitg solkrem for å unngå sår og solbrent hud!

  7. Mine beste tips for sommerklare bein er at dei er mjuke, brune og selvfølgelig nybarberte! Først skrubber du beina med en god bodyskrubb. Deretter påfører du litt brunfarge av ettellerannet slag: en god selvbruning (anbefalt), solarium (ikke anbefalt) eller det rimeligste alternativet: nugatti (heller ikke anbefalt). Når det er gjort er det bare å hoppe i dusjen/badekaret/vasken og barbere bort hver eneste hårstubb med en god høvel (foretrukket: Venus Swirl, ikke anbefalt: høvelen fra verkstedet til pappaen din). Sist men ikke minst: en god fuktighetskrem, gjerne med litt glitz, så er du klar for hva som helst! En bonus er veltrente bein, men da trengs det litt lenger forberedelsestid. (iallefall for min del, hehe)

  8. Mitt beste tips for sommerklare bein er å skrubbe beina før man barberer de med en god høvvel, og til slutt påføre en god fuktighetskrem, her bruker eg selv eos sin i rosa (lukter kjempegodt). Ellers må selvfølgelig brunfarge til, selv tyr eg inni mellom til solarium, men vil anbefale en god selvbruning, spesielt 1-2 dager før man skal noe spesielt, for en siste finish.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg