HVORDAN BLI FESTIVALKLAR

ANNONSE

Nå er det jo flere norske festivaler som nærmer seg, og regner med det er en del av dere som skal ta turen? Selv skal jeg ikke på festival i sommer, har jo faktisk ikke vært på skikkelig festival siden siste året på Hove. Men jeg vet dog noen lure tips når det kommer til festivallivet, og tenkte å komme med noen av de her, når det kommer til skjønnhet og pleie! Det jeg elsker med Coverbrands at man finner det meste på en plass, når det kommer til merker og utvalg av produkter. Så slipper man å løpe rundt på forskjellige butikker for å finne det du skal ha. 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

SOLBRILLER LE SPECS HER

SOLKREM PIZ BUIN HER

PUDDER NYX HER

SMINKEFJERNER KORRES HER

_________

Haha, first of all – SEKK. Det er så genialt. Med en liten sekk i stedet for veske får man danset skikkelig ut og trenger ikke tenke på om veska dingler rundt. Det er dog litt lettere for eventuelle tyver å stjele, men finn deg en med snøring øverst!

Over til produktene i sekkenSolkrem er så utrolig viktig, særlig når man er ute hele dagen. Det holder som regel ikke å bare smøre seg på morgenen, i og med at den vil svette av og miste effekten. Denne fra Piz Buin er en klassiker, og denne har jeg faktisk brukt helt siden jeg var liten. Gjør jobben sin, lukter deilig og gir i tillegg fukt til huden så man ikke blir tørr i sola! Når vi først er inne på fuktgivende produkter, disse sminkewipsene fra Korres har jeg startet å bruke, og føles så freshe på huden. Wipes er kanskje ikke den beste måten å ta av sminke på til vanlig, men det er virkelig et must når man er på festival. Kjapt, men oppfriskende og rensende. 

Så til pudderet! Da jeg skulle plukke ut produkter til dette innlegget, visste jeg med en gang at jeg måtte ta med blottingpudderet fra NYX. Det har jeg jo skrevet om før her på bloggen, og det har blitt en favoritt i partyveska mi. Før hadde jeg med litt av hvert i veska, nå har jeg kun dette pudderet. I og med at det har litt farge, gir det også pittelitt dekk, i tillegg til å matte huden. På festival er det sjukt stress å skal drasse rundt på sminke og touche opp ansiktet, så da anbefaler jeg heller å bare ha et bra kompaktpudder med speil med deg. Sparer tid og plass!

Og til slutt disse råkule solbrillene fra Le Specs. Jeg fikk det ikke ordentlig frem på bildene, men glasset er champagnefarget, og ser råkult ut til den blanke rammen. I loves!


LIPSYL CARMEX HER

TANNBLEKING SMILELAB HER

_________

Så til disse to skjønne, rosa produktene! På festival liker jeg personlig best å bruke en lipsyl i stedet for å bruke leppestift, fordi det gir et litt mer naturlig resultat og i tillegg fukter leppene på varme sommerdager. Om man da vil ha farge er denne en lur variant – Carmex, som vi alle elsker, men i en freshere innpakning og med en skjønn rosafarge. Jeg må si jeg ble imponert over denne, og tror nok den blir mye brukt i sommer.

Så til SmileLab Flash! Dette er ikke “vanlig” tannbleking, men mer en “makeup”-tannbleking. Ta på denne om morgenen mens du sminker deg, og den vil freshe opp hvitfargen på tennene. Denne trenger du bare ha på i 15 minutter i tillegg. Hvitfargen vil altså ikke holde like lenge på tennene, og denne behandlingen er mer for å friske og freshe opp på spesielle dager!

_________

Ta vare på dere selv og ikke minst, KOS dere på festival!

Siste innlegg