VIRTUAL REALITY

SPONSET SHORTS

Processed with VSCO with a9 preset

x-default

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

TOPP CARLINGS SHORTS SHEIN, HER

_________

Jeg har virkelig en tålmodig kjæreste, altså. Å stå ute å ta bilder av dama i en time kan umulig være særlig gøyalt, men likevel gjør han det, for å hjelpe meg å få fine bilder til bloggen min. Sånn sett er jeg sjukt glad jeg fikk kjæreste, ass. Hahaha. Nå tuller jeg. Elsker å ha kjæreste på alle måter, jeg.

I går kveld var det som sagt henging og grilling med jentene, før Rebekka fylte 21 år i natt! Det ble feiret med snacks og litt virtual reality. HAR dere prøvd det?! Fy søren, vi hadde et par sånne vr-briller, og lastet ned forskjellig vr-program. Alt fra horror til rollercoasters, til… noe som kanskje er litt mer egnet for tenåringsgutter, haha… Det er virkelig ikke noe for meg, jeg blir redd av ALT, og slik virtual reality freaker meg helt ut. Å være i en helt annen verden og kan se seg rundt og bevege seg er virkelig… fucka.

Har dere prøvd virtual reality? Hva syntes dere?

    1. Søt outfit! Btw, kan du skrive litt om lange negler/linsebruk? Har veldig lyst til å sette på negler, men bruker linser, så jeg er litt redd for å ikke få de ut om kvelden eller rive ut øyeeplet mitt eller noe…men du har kanskje funnet en metode som funker? 🙂

    2. Hei! Jeg skal flytte til Trondheim, og lurer på hvilket område du ville bodd i? Jeg har hørt at Rosenborg er den fineste plassen å bo på, da det er kort veg til det meste og samtidig ligger i et rolig område.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg