ALL TIME FAVOURITES – SUMMER EDITION

annonse

Jeg vet dere liker innlegg hvor jeg viser mine all-time favoritter, så derfor tenkte jeg å ha et slikt nå i samarbeid med Coverbrands! Kanskje ingen gigantiske overraskelser her? Haha! Det har kommet noen nye favs, men så er det som alltid et par som går igjen. Noen produkter har jeg elsket siden jeg startet å samarbeide med Coverbrands, og det begynner å bli noen år. 6 år? De får inn såppas mye nye merker og nye produkter ofte, og jeg føler meg heldig som får teste ut så mye og få nye favoritter innen sminke. Let’s go!

Processed with VSCO with a9 preset

EYELINER NYX, HER

CONCEALER BARE MINERALS, HER

ØYEKREM REN, HER

_____________

Når jeg skal bruke eyeliner, er det kun denne jeg bruker. Jeg er avhengig av en som gir meg tynne linjer og er lett å påføre. Som det ligger i navnet, super skinny eye marker, er denne supertynn, og gir en lekker, sort strek. Neste er en concealer jeg har hatt lenge og prøvd litt, men det var i Roma jeg virkelig fikk øynene for denne. Den dekker ikke så alt for mye, men for meg som ikke er plaget med mørke ringer, er denne perfekt. Den lysner, og har litt glitter/shimmer i seg så den highlighter helt nydelig. Så dette er min faste concealer nå, med mindre jeg våkner en morgen og trenger litt mer dekk.

Så til en helt ny favoritt! Jeg har begynt med øyekrem! Jepp, jeg har bestemt meg for at jeg må bli flinkere til å ta vare på huden min, og jeg har faktisk aldri brukt øyekrem før. Så nå bruker jeg denne fra REN morgen og kveld. Den er utrolig drøy i bruk, avkjøler under øynene, og mykner opp og jevner ut området under øynene. I like!

Processed with VSCO with a9 preset

PUDDERKOST ECOTOOLS, HER

BEAUTYBLENDER HER

HIGHLIGHTER THE BALM, HER

SOLPUDDER THE BALM, HER

_____________

Etter jeg skrev om baking her på bloggen, og brukte koster fra EcoTools, ble jeg helt hekta. De er så myke! I tillegg er de ikke testet på dyr, noe som er et gigantisk stort pluss. Jeg elsker denne fordi den er så stor, og gjør at å legge på f.eks. settingpudder ikke tar så lang tid. I tillegg er de jo ganske billige, så anbefaler dere å prøve noen av disse kostene! Next up er også en applikator, og det er den verdenskjente BeautyBlenderen. Denne lille svampen gjør virkelig mirkakel, og denne bruker jeg på dager hvor jeg vil se ekstra fin, og bruke litt ekstra tid på sminken. Som når jeg skal ut, da bruker jeg denne til å påføre både foundation og concealer. Resultatet blir rett og slett mer flawless enn andre påføringsmetoder.

Hehe, dere ventet kanskje på det? Mary-Lou Manizer er min faste highlighter, og blir nå brukt mer aldri før! Jeg er helt obsessed av glød og highlight om dagen, så da er det denne jeg kjører på med. Den passer veldig godt til å legge på kinnbena (er hovedsaklig der jeg bruker den), men kan også legges andre plasser du vil gi litt ekstra glød. Feks. på overleppen, øyenbrynsbena, skuldre.. Ja, you name ut! 

Helt til slutt er det min kjære Bahama Mama sin tur, og jeg vet ikke hva jeg skal si om denne lengre. Har jeg ikke skrytt nok om den? Hehe. En perfekt farge, uten glitter, passer til alt fra å varme opp ansiktet til å konturere. En gammel favoritt!

Processed with VSCO with a9 preset
– HER HAR JEG PÅ MEG CONCEALEREN, HIGHLIGHTEREN OG SOLPUDDERET –

Så har jeg fått en helt super rabattkode denne gangen! ANNAALL gir 20% på hele nettbutikken unntatt nedsatte varer, ghd,NYX og Lulu`s. Gyldig ut 22.juni. ♥

Siste innlegg