UINSPIRERT

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a9 preset

God dag alle sammen! Som jeg nevnte har jeg blitt syk, og da jeg våknet i dag var jeg ikke blitt særlig mye bedre, heller andre vegen.. Heldigvis har to søtnoser av noen tantebarn kommet på besøk og skal være her i helgen, så det er en fin trøst! Ovenfor ser dere bilder fra mandag, da jeg og mamma lunsjet ute og det ble en solid dose ham and olives-pizza. Det spiser jeg så mye at the moment, at det liksom ikke er vits i å nevne det en gang. 

Uansett. Jeg har mye fint jeg vil vise dere, mye gøy jeg vil fortelle. For det første er ikke kroppen min i stand til å posere. Bare se på bildene over – når det der er de beste bildene jeg får til, er det litt krise. I tillegg føler jeg meg så innmari uinspirert til å skrive gøyale ting. Når det eneste kule jeg kommer på å skrive er at jeg kveles av mitt eget snør om natta, liksom. Det værste er at jeg har det ganske funny om dagen. Jeg får bare ikke til å skrive om det. Får håpe det er snørret som tetter for den kreative delen av hjernen min. Nå skal jeg og Otto ut å kjøpe is! Så skal jobbe hardt med poeringene mine… Haha..

  1. Hei. Du er så fin. Og elsker stilen din. Hvor er buksa fra?
   Håper du snart får noe inspirasjon 😀 Du er ihvertfall en del av min inspirasjon i hverdagen!!

  2. Hei! Jeg skal til Trondheim til uken og lurer på hvilken restaurant du kjøper den skinke og olivens pizzaen på? Du har snakket så mye varmt om denne og den ser så utrolig god ut, så den må jeg prøve når jeg først skal til byen! Beklager du har sikkert nevnt dette x-antall ganger…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg