EN NY FAVORITT INNEN PEEL OFF

ANNONSE

Nå har jeg endelig fått prøve ut litt produkter fra MayBeauty, og tenkte å fortelle og vise dere litt om deres “The Incredible Face Mask”, som er en sort peel-off ansiktsmaske. Masken suger ut talg og minimerer synlighet av porene, noe man faktisk kan se etter bare èn behandling. Den forebygger også acne, fjerner hudormer (halleluja!), fjerner død hud fra ansiktet, og etterlater huden rett og slett ren og pen. Jeg har brukt denne jevnlig nå i sommertider, særlig før jeg stikker til Sørlandet. I og med at den fjerner døde hudceller og mye annet som sitter i huden, gjør også det at brunfargen holder lengre, og setter seg mer jevnt. Men for å få dette resultatet under soling må en også bruke ansiktskrem i tillegg (og så klart solkrem, da!). 

– SLIK GJØR DU –

Processed with VSCO with a5 preset

1. Påfør masken med kosten (jeg elsker at det er kost, det er det svært få peel-off masker som har! Det er superdigg i og med at ansiktsmasken ofte kan være sticky å påføre.) Jeg liker å påføre mest over nesa, i og med at det er der jeg er mest plaget med hudormer. Her tar jeg gjerne et ekstra tykt lag. Men hvis jeg skal bruke den på en mer rensende, skrubbende måte, bruker jeg det mer over hele ansiktet.

_________

Processed with VSCO with a5 preset

2. Så er det bare i vente i 45 minutter! Noe som ikke er noe stress, det eneste er jo kanskje at man ikke bør gå ut av huset, haha..! 

_________

Processed with VSCO with a5 preset

3. Så til min favorittdel, nemlig å dra av masken! Den stivner nemlig helt. Når man drar den av får man se alt det nasty den har plukket opp fra huden, særlig hudormer. Hvis du har masken i hårfestet eller over brynene vil mye hår bli rivd ut (jepp, såppas sterk er den haha!), så det er lurt å la være. 

Som dere ser på bildet er det litt av hvert som sitter igjen! Dette bildet er ikke av min maske og er ikke tatt av meg, fordi kameraet mitt ikke kom nært nok til å ta et godt nok bilde, men masken min så sånn ca. slik ut da jeg dro den av!

_________

Processed with VSCO with a9 preset

4. Ferdiiig!

_________

 

Processed with VSCO with a5 preset

Som dere ser blir man veldig frisk og fin, selv blir jeg litt rød i et par timer etterpå, så jeg liker å gjøre dette kvelden før jeg eventuelt skal noe spesielt. For min hud må jeg si at denne funket mye bedre enn mange andre slike sorte peel-off masker har gjort på spesielt hudormer.  Da jeg dro av masken kunne jeg faktisk se hudormer sitte fast i den avrevede masken, noe som er nasty og tilfredsstillende på samme tid, haha..! Huden blir i tillegg veldig fin og plump etterpå, som jeg ikke har opplevd av andre slike masker. Jeg vet dette kommer til å høres veldig “reklamete” ut, men jeg kan absolutt si at dette er den beste peel-off masken jeg har prøvd, så denne kan jeg absolutt anbefale dere.

Jeg har fått en rabattkode til dere så dere kan spare litt penger, og med rabattkoden annaismask får dere faktisk 30% rabatt! Dere finner masken HER. Så håper jeg dere liker den like mye som meg! 

Siste innlegg