15% OFF

ADLINKS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with x1 preset

BUKSE SHEIN, HER 

God kveld søtiser! I dag hadde jeg en helt grusom intervalltrening, og kroppen ble virkelig sliten etterpå. Derfor har jeg satt av hele kvelden til å bare slappe av. Haha, jeg kom faktisk nettopp hjem fra butikken, hvor jeg kjøpte meg en liten pose smågodt alene. Det er noe jeg aldri har gjort før, og jeg føler meg veldig.. søt? Èn brus og en pose smågodt til meg selv liksom? Det er kanskje helt normalt? Haha… Jeg har sittet i et par timer og jobbet og sett siste episode av Game of Thrones, og nå har jeg faktisk skrudd på tv’en for å se på.. fotball! Som dere kanskje vet syntes jeg fotball er helt grusomt kjedelig, men det er noe med EM som gir meg litt stemning. Litt sånn som påskekrim og julenøtter – jeg interesserer meg egentlig fint lite, men stemning, det er det!

___________
 

Det tikket nettopp inn en mail til meg om at Nelly har 15% på hele siden nå, så da tenkte jeg jeg måtte dele det med dere. Det gjelder kun hvis man handler over 500,- tho, men man kan virkelig gjøre noen kupp på dyrere merker, eller kanskje handle inn masse forskjellige basics? Selv kjøpte jeg meg nettopp den grønne kjolen under pluss mye mer, så det gleder jeg meg til å vise dere! 
 

Så trykk dere inn HER, og bruk koden HOLIDAY, den gjelder kun til i morgen kveld!
 

 

 

 

Gjelder ikke disse merkene forresten: Marc Jacobs Calvin Klein, By Malene Birger, Filippa K, Hunky Dory, IRO, Lauren Ralph Lauren och Polo Ralph Lauren.

Siste innlegg