GJØR NOE SOM SKREMMER DEG HVER DAG

Hei dere! I dag har jeg glemt å blogge! Og ja, det er en ærlig tabbe det – men det skulle virkelig ikke gå an når det er dårlig vær her på øya, som betyr minimalt med aktiviteter å gjøre. Så da skulle man tro jeg klarte å huske å gjøre jobben min, men ser ut til hjernen har tatt litt ferie as well. Jaja, bedre sent enn aldri!

I går var vi i dyreparken igjen! I og med at jeg er litt bak skjema må jeg fortelle om gårsdagen først, haha.. Vi har hatt to dager med dårlig vær (som vil si ganske varmt, men ikke sol), som da betyr at vi må finne på ting utenfor øya. Så da tok vi en tur i dyreparken, denne gangen på dagtid for å se på dyrene. Personlig liker jeg Sabeltann-land og Kardemommeby best, for jeg merker om selv om jeg blir veldig fascinert av å se på dyrene, har jeg et veldig ambivalent forhold til å se de buret inne. Så da er det like greit å holde seg til de små byene inne i Dyreparken som minner meg om barndommen, hehe. Men fikk sett noen dyr, og guri de er så skjønne.

I tillegg har jeg gjort noe som er stort for min del. Da vi var i Dyreparken for to år siden var Otto med, og var 4 år (!!), og dro i spøkelseshuset, men jeg tørte ikke. Jeg fikk heeelt angst bare av tanken, og har i ettertid vært ganske flau, med tanke på at nevøen min på 4 år klarte det og ikke jeg. Men i går gjorde jeg det!! Jeg skreik som ei lita kjerring (og en av de skremme-folkene som løper inni der begynte å fnise fordi jeg skreik sånn), men det får bare være. Jeg er så STOLT! Haha, det er jo beregnet for at små barn skal klare det, men.. Gjør noe du er redd for hver dag, er det ikke det de sier?? Lett for meg da, som er redd for ALT!

Processed with VSCO with a9 preset

– MØTTE DISSE TO RARE DYRENE HEHEH –

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

– HAHA, HER HAR MAMMA KNIPSET BILDE I DET VI KOM UT AV SPØKELSESHUSET. LYKKELIG!!! –

____________
 

Ellers har kjæresten min kommet! Han har jeg ikke sett på flere uker, så dere skal tro det var koselig å se han igjen. ♥ 

  1. jeg prøver å gjøre ting som skremmer meg, kanskje ikke hver dag – men når det dukker opp noe jeg ikke vil gjøre, så prøver jeg også å bare gjøre det allikevel (og jeg er også redd for det meste haha)

  2. Hei Anna! 🙂
   Nå må jeg bare legge igjen en kommentar, selvom dette innlegget er over en uke gammelt. Jeg er et par år eldre enn deg, og pleide å lese bloggen din for flere år siden. Jeg var i dyreparken med vennegjengen på kvelden lørdag 09.juli for å se Sabeltann, og så skulle vi bare en tur i spøkelseshuset og på tivoliet først..Tilfeldigvis kom du og Otto gående mot inngangen til spøkelseshuset samtidig som oss, og jeg tenkte: oi, er ikke det Anna Edwin?!? Haha. Kjente deg bare igjen fra bloggen, og Otto da, men han var baby sist jeg så bilde av han. Så måtte jeg bare følge med gjengen min, som ikke er redde i det hele tatt (selv er jeg livredd). Vurderte å si hei, men turte ikke. Jeg fikk med meg at dere gikk inn og stilte dere i kø bak oss, også kom faren din (?). Otto virket sykt ivrig og dro deg i armen..men så plutselig forsvant dere ut igjen. Jeg høres ut som en stalker, det var bare så tilfeldig at vi var der på samme tid når dere har reist helt fra Trondheim liksom. Bra dere dro tilbake dagen etter! Jeg blir så sint på de som skremmer der inne, men har vært der så mange ganger at jeg vet om alle gjemmestedene. Mestringsfølelsen man får når man kommer ut er digg da. Du er tøff! Dette ble visst en lang avhandling. Hilsen tidligere fan#1

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg