UKENS SPØRSMÅL

Er det din stemme på telenor/telia/mobil reklamen?? Hehe hørtes veeeldig ut som deg men vet jo ikke helt..

Haha, dette spørsmålet får jeg heeeele tiden!! Får sikkert èn snap om dagen og flere kommentarer daglig på dette, hahaha… Men nei, det er ikke meg! Selv hører jeg ikke likheten i det hele tatt, men er tydligvis mange som syntes dette er veldig likt. Dere kan finne den her, hvis noen vil høre haha!

 

Kan du legge ut bilde av den kjolen du har på i headeren? Den ser suuperfin ut! Lurer også på hvordan du tror den ville passet på meg som har litt kurver.. sliter med at jeg ser litt “tacky” ut i mange sånne tettsittende kjoler..

Det kan jeg gjøre vettu! Det er en av mine favorittkjoler, og er virkelig en sikker vinner. Sitter som et skudd og er utrolig behagelig. Kan absolutt anbefale dere denne! Dere finner den her, og ser de har fått den inn i en ny farge as well nå som dere finner her. Kanskje jeg må klikke hjem den også!

Er selv redd for alt mulig og prøver å ikke la det stoppe meg. Synes ikke du det er slitsomt?

Jeg syntes ikke det er slitsomt sånn egentlig, i og med at jeg har hatt det sånn så lenge jeg kan huske. Det er jo slitsomt å være så redd at det lar deg være å gjøre ting, men samtidig angrer jeg aldri. Jeg vil heller la være å ha gjort noe, enn å gått rundt å vært superredd med angst i mens jeg gjør det. Haha! 

 

Har du egentlig angst? For syns det er utrolig respektløs å bruke det i overskrifter/innlegg, hvis du ikke har det 🙂

Haha, det er akkurat slike grunner til at jeg ikke liker å blogge noe om det. For min del har jeg null problemer å snakke om det jeg har angst for, men med en gang jeg nevner det ender det alltid opp som en konkurranse om å ha mest angst. Og det er jeg så sykt lite game på å være en del av, haha. Du kan tro hva du vil om jeg har angst eller ikke – jeg kommer aldri til å skrive lange innlegg om angst, jeg kommer nok mest sansynlig bare til å snakke litt om det her og der, og det virker det som noen blogglesere også syntes er en fin ting. Å snakke om det på en hverdagslig måte, liksom. 

 

Har du egentlig angst, eller er det bare noe du sier når noe er ubehagelig? Om du sliter med angst, kan du skrive hvordan du opplever og takler det? Sliter med det selv, og syns det er vanskelig å takle det i mange situasjoner.. <3

Altså som sagt har jeg ikke planer om å “overbevise” noen som helst om at jeg har angst eller ikke, for det gir ingen mening i min verden. Men ja, det går veldig opp og ned – noen ganger vil jeg ikke dra på skolen, og f.eks i Køben gruet jeg meg helt sjuuukt til Beyonce og hadde ikke lyst å dra i det hele tatt – men jeg tvinger egentlig bare meg selv til å dra på slike “viktige” ting. Men så hender det også at jeg drar tidligere fra situasjoner fordi jeg får noia – som sagt, heller det enn å stå der å “tvinge” seg gjennom det å ha det helt jævlig mener nå jeg. Ingen skam å snu, haha 🙂

 

hva har du på leppene!!! syykt fin farge til deg:)

Modesty fra MAC <3 

Måtte dere booke bord på Hive?:)

Nei, vi hadde ikke booket bord, men var på gjesteliste så det kan være lurt har jeg hørt. Vi fikk bord da vi kom dit, så det var ikke noe stress!

 

Kan du skrive et innlegg om hva planene dine til høsten er? Og hvordan deg går med leilighet, skole osv 🙂

Til høsten skal jeg studere Barnevernspedagog! Haha, jeg vet virkelig ikke hva jeg går til – men må nesten bare prøve mye forskjellig. Det går fint med leilighet – jeg ser enda! Jeg vil ikke kjøpe før jeg finner en jeg virkelig liker – og den må være stor nok og ha alle kravene jeg ser etter (som begynner å bli latterlig mange nå). Men det haster jo ikke – jeg vil jo faktisk ikke flytte ut, og jo lengre jeg bor hjemme og sparer jo mer penger sitter jeg jo igjen med etter jeg har kjøpt også. Jeg tar det lugnt!

 

Jeg husker for lenge siden at du sa at det skulle komme en videoblogg med kjæresten? Jeg var så syykt spent for jeg shipper dere som faen, fordi begge er liksom ‘drop-dead-goergous’! Såå ja når kommer den?<3

Det blir ikke noe av den, for den ble litt dårlig! Vi tenkte å spille inn en ny, men har liksom aldri kommet så langt. Kanskje den kommer en gang i fremtida. <3

 

Hvor lenge drev du med kjøretimer før du tok lappen?

Haha, lenge! Eller, fra jeg tok TG til jeg hadde lappen hadde det vel gått nesten et år ja.. Kanskje 9 mnd? Brukte i hvertfall 40.000,- på kjøretimer, så dere kan jo se for dere :-)….


 

Det er vel ikke akkurat normalt for en på 21 år å våkne opp forrvirret og sur? Er man femti og skilt for tredje gang kan jeg forstå det, men du er i starten på voksenlivet.

Hahaha

 

Hvor drar du ut for det meste?

Studio 26 og Søstrene Karlsen!

 

Kommer uken som gikk snaaart? :-))-))-)-)

Ja, det skal jeg starte med igjen nå! Nå som det har vært sommerferie bestemte jeg meg for å slutte med det, for 1: jeg husker ikke hvilken dag det er, og 2: det er så mange oppturer at det blir liksom så vanskelig å lage slike innlegg.

  1. Så brae svar! Hadde aldri tenkt over at stemmen i reklamen lignet på din, men nå som jeg hørte den igjen hører jeg også at den er ganske lik din haha!

  2. Så kult at du skal studere barnevern. Jeg er nettopp ferdig med det studie. Veldig mye forskjellig, så jeg har trivdes veldig godt. Man kan også få veldig mange forskjellige jobber med den utdannelsen. Lykke til! 🙂

  3. Det jeg liker så godt med bloggen din er nettopp det at det du blogger om er så hverdagslig. Det virker som du har en hva jeg vil kalle normal hverdagsangst, (ikke for å definere eller påpeke noe som helst) – og det som er med den er at den er der som en liten irriterende vond klump i magen som kommer frem noen ganger iløpet av dagen selv “for de minste ting”. Dette er en høyst normal reaksjon jeg tror ALLE mennesker har til en viss grad, uten at det betyr at man har diagnosen angst. Er ikke respektløst av deg å skrive om angst hvis du “egentlig kanskje ikke har det” – det er tvert i mot drit kult av deg at du er åpen om det. Sliter selv litt med dette, og er i utgangspunktet en veldig åpen person, men dette er faktisk noe jeg selv sliter litt med å snakke med andre om. Rett og slett fordi det ikke er så lett å beskrive, dessuten er det heller ikke noe man burde sykeliggjøre – for hey, det er i de fleste tilfeller helt normalt og hverdagslig!
   Legger ved en artikkel du og andre sikkert kan ha godt av å lese;
   https://www.no.capgemini.com/blog/teknologibloggen/2013/01/hverdagsangst
   Fortsett å blogge slik du gjør! 🙂

  4. Hahah, hvorfor er det ikke vanlig å være 21 og våkne forvirra og sur? Og hvorfor bestemmer du det? Er 25 og våkner forvirra og sur hele tida. Alle jeg kjenner har dager de våkner forvirra og sur. Det er det mest normale som finnes. Lol.

  5. Så gøy at du skal studere barnevernspedagog! Jeg starter på mitt andre år nå 🙂 Vet fortsatt ikke helt om det er akkurat det jeg vil, men fullfører uansett bacheloren, også er det så mye mer man kan bygge på etter det! Håper du trives på studiet!

  6. “Er det din stemme på telenor/telia/mobil reklamen?? Hehe hørtes veeeldig ut som deg men vet jo ikke helt..”
   HAH!! Jeg tenker dette hveeeer gang den kommer på tv! Morsomt at noen faktisk spurte om det her slik at jeg nå vet at det ikke er deg..

  7. Jeg synes det er fint at du skriver om angsten. Jeg tror jeg har det selv, men vet ikke helt. Jeg kan også grue meg sååå sykt til ting, som andre gleder seg utrolig mye til. Gruer meg Spessielt til reiser og ferier, og bekymrer meg veldig mye for ting. Liker ikke nye ting egentlig, haha. Høres jo ikke så bra ut, men er bare sånn jeg er.. Så fint du deler også <3

  8. Fy fader, jeg DØR av den skilsmissekommentaren. Er det så vanskelig å forstå at det går an å føle seg som 50 når man er 21 a? Jeg er 19 og føler jeg er 75, minst.

  9. Hei!
   Så kult at du har valgt barnevernspedagog! Ble selv akkurat ferdig i vår, og jeg trivdes veldig, til tross for at jeg ikke ante hva jeg gikk til. Det tror jeg kanskje ikke man gjør uansett, mye rart, spennende og skremmende, men veldig givende! Si fra om du trenger råd om bøker, det er serr mye unødvendig på pensum, du vil ikke sløse penger på det!
   Lykke til! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg