HÅRET MITT UTEN EXTENSIONS

ANNONSE


I dag tenkte jeg å skrive litt om hår, mens jeg enda er helt uten extensions. Jeg tok det jo av før jeg reiste på ferie, og har vært uten i ca. 3 uker nå, og jeg ble helt sjokkert da jeg så hvor langt det hadde vokst. Nå er det kun 5-7 cm kortere enn extensionet jeg bruker! Så tenkte å vise noen produkter jeg bruker at the moment, pluss noen all time faves som har hjulpet meg veldig på å vokse ut håret mitt. Når det kommer til sjampo og balsam at the moment, “jukser” jeg og bruker billigsjampo på Rema. Det er sikkert 6 år siden jeg har gjort det sist, og jeg syntes det er  lettvindt med slike sjampoer, men det er jo virkelig ikke godt for håret. Så med en gang jeg setter på extensions igjen, skal jeg tilbake til gode, pleiende produkter til å vaske håret med, hehe. Men jeg bruker heldigvis gode produkter ellers på håret mitt om dagen, og her er noen av de;


Processed with VSCO with a9 preset


1. KARDASHIAN BEAUTY BLACK SEED DRY OIL // FÅS KJØPT
HER

Akkurat nå prøver jeg denne håroljen fra Kardashian Beauty, det er faktisk det første produktet fra merket jeg prøver. Håret blir utrolig glatt og fint av denne, det skal tydligvis også gjøre det sterkere og fyldigere – nå har jeg jo ikke prøvd denne lenge nok til å teste ut dette, men må absolutt si denne er god til håret en dag det føles litt tørt og blasst. Denne bruker jeg i tillegg til håroljen min fra Maroccan Oil som jeg har i etter dusjen – mens denne bruker jeg mest i tørt hår når jeg føler jeg trenger det.

 

2. SPREKENHUS HYDRATING MASK // FÅS KJØPT HER

Denne har jeg brukt før, og jeg varierer mellom denne og en fra Joico som min faste hårkur. Den har nemlig massevis av argan-olje i seg, noe som passer veldig fint både for extensions og for mitt ekte hår. Så denne bruker jeg uansett om jeg har i extensions eller ikke! Gir nemlig masse fuktighet, noe som er bra hvis man har extensions, men også hvis man har vært mye ute i sola – slik som jeg har i det siste!


 

3. BATISTE DRY SHAMPOO // FÅS KJØPT HER

Så til en stooor favoritt. Jeg tror aldri jeg hadde klart å vokse ut håret mitt så fort uten tørrsjampo. Jeg føler “the key to sucess” er å dusje håret sjeldent, og da er jeg rett og slett avhengig av tørrshampo. Denne bruker jeg når håret begynner å bli fett, og noen ganger når det er nydusjet as well, i og med at denne gir veldig fint volum as well. Billig er den også, så denne vil jeg anbefale dere!

 


4. TANGLE TEEZER // FÅS KJØPT 
HER

Denne kom kanskje ikke som noe sjokk? Denne børsten har jeg brukt i over 5 år nå, så følte det var nødvendig å ta den med i dette innlegget as well. Som kanskje mange andre jenter er jeg a-v-h-e-n-g-i-g av denne. Det er ikke vondt å børste håret og jeg føler den er mye mer skånsom mot håret enn andre børster. I det siste har jeg blitt flinkere til å bytte ut Tangle Teezerne mine – før hadde jeg mine i flere år, men jeg tror det kan være lurt å kjøpe en ny kanskje hver 6 mnd eller noe i den duren. Det samler seg jo bakterier og skitt i de..


 

5. BLAX HÅRSTRIKK // FÅS KJØPT HER 

Disse har jeg faktisk fått en del spørsmål om – mange som lurer på hvilke hårstrikk jeg bruker når jeg har luggen opp i strikk. Da er det disse blanke hårstrikkene fra BLAX! I og med at de jeg bruker er gjennomsiktige vises de så vidt, men holder håret supert på plass. Bruker disse i sort også, og har alltid 2-3 stk rundt mobilen min, for de er så praktiske! I tillegg er de skånsomme mot håret, så det er jo et gigantisk pluss! 
 


Processed with VSCOcam with a5 preset

Jeg har fått en rabattkode, og AEHAAR gir dere 20% rabatt på alle hårprodukter ut 24.07. Gjelder ikke nedsatte varer eller ghd. ♥

Siste innlegg