NYHETS-GAL

reklame

Jeg har jo skrevet en god del innlegg for Coverbrands opp igjennom årene, men mine favoritter å skrive er hands down nyhets-innlegg. Jeg elsker når jeg kan plukke og prøve nye merker og produkter! Coverbrands får jo ofte inn veldig mye nytt, så jeg føler meg veldig heldig som får lov å være tidlig ute å prøve slike ting, og blogge om det til dere. ♥ Denne gangen slo alt veldig godt an as well, så da er det jo ekstra gøy! Let’s go!

Processed with VSCO with a5 preset

LIQUID LIPSTICK // LIP TAR // FÅS KJØPT HER

KONTURBØRSTE // MORPHE // FÅS KJØPT HER

NEGLELAKK // ESSIE // FÅS KJØPT HER

____________

Først til noen hverdags-essentials. Jeg har fått hang-up på liquid lipsticks – og da jeg så Coverbrands hadde fått inn dette merket i sinnsykt mange farger, måtte jeg bare teste de ut! Denne er i fargen hush og er en nydelig nude rosa – den er desverre for lys for meg nå som jeg har en ganske mørk brunfarge, men gleder meg til å bruke den på høsten og vinteren. Veldig god i formulaen! Dere finner alle fargene her

Konturbørsten må være en av mine store favoritter. Jeg konturerer jo ikke, legger bare solpudder i panna og kinnene med en middels stor børste til vanlig. Men etter å ha sett litt på sminkevideoer, skjønte jeg at den slik børste er the shit. Den er litt mer presis, men du kan like vel “bronze” opp ansiktet samtidig som du gir det litt mer definisjon. Helt klart en stor favoritt, og bruker kun denne til å påføre solpudder nå!

Neglelakken har kanskje noen sett før? Essie har kommet med ny kolleksjon og ny formula som gir en mer gele-finish. Denne er veldig mye mer dekkende enn de forrige, og likte den veldig godt. Trenger egentlig bare ett lag, noe som er ganske bra til å være en så nude farge!
 

Processed with VSCO with a5 preset

ALL NIGHTER // FÅS KJØPT HER

BEAUTY RESTORE // FÅS KJØPT HER

____________

Disse her har jeg også sett all over Youtube! Jeg har hele tiden hatt lyst å prøve de, men aldri sett de i butikk – men nå er alle sammen inne på Coverbrands. De har forskjellige formål, og jeg har enda bare prøvd Beauty Restore, og må si jeg virkelig likte konseptet. Kjølende og deilig der og da, og etterladen huden veldig plump og fin. Skal absolutt prøve resten også!
Processed with VSCO with a5 preset

THE MAGIC PADS // FÅS KJØPT HER

____________

Denne her er jeg veldig spent på. Jeg har hatt en ganske fresh hud i sommer uten noen særlige urenheter, så har ikke fått prøvd den helt enda – men dette er pads du skal påføre på tegn til aldring, eller andre hudproblemer. GENIALT. Jeg har jo begynt å få litt noia for rynker (jeg vet, lol), så påfører denne av og til. Nå har det seg jo slik at jeg ikke har noen rynker enda, men bedre å forbrede enn å reparere?? Uansett, jeg har prøvd denne litt på brystet hvor jeg har litt kviser, og ser ut til at den tørker litt ut. Gleder meg til å prøve den mer!


Processed with VSCO with a5 preset

BROWS ON POINT // BDB // FÅS KJØPT HER

____________

Så til enda en favoritt. Denne har også fast inventar i sminkemappen min om dagen! Jeg tror BDB skjønte at Anastasia sine Brow Wiz hadde tatt over brynsgamet, så de har laget en mye tynnere og mer presis brynsblyant. Veldig lik Anastasia sin i form, innpakning og konsept – men formualen på denne er mye mer… pigmentert? Den er mye “sterkere”, og gir lettere farge på brynene. I tillegg føler jeg denne setter seg mer på brynshårene og ikke på huden, som gjør at det holder litt lengre. Min favorittkombo er å blande denne og Brow Wiz! 

Processed with VSCO with a5 preset

Så rabattkode! Den er AENY og gir 15% på et kjøp (altså hele nettbutikken), gydlig ut 3.august (unntatt salgsvarer, ghd, lulus og nyx).

Siste innlegg