FAVS TIL HØSTEN

  •   

ANNONSE

Når det kommer til mote, nyheter og trender, er jeg mye mer glad i høsten og hva den tar med seg. Ja, knæsje farger på klær er fresht om sommeren, og pastellfarget sminke kan være fint om sommeren – men det er om høsten jeg liker både sminke og klær best. Man kan eksperimentere med litt mørkere farger, strikk, tykkere jakker og litt mer.. mystisk? Haha! Uansett, jeg har tenkt å vise noen favoritter nå som høsten er på vei! Jeg har endelig fått prøve mange merker jeg har sett mye av på Youtube som er veldig populære og snakket om, Coverbrands har blitt veldig flinke til å “henge med” og få inn merker som ikke finnes på andre nettsider og butikker. I like! 

Processed with VSCO with hb2 preset

– MILANI EYE TECH EXTRENE LIQUID EYELINER –

Jeg vet ikke om dere har merket det, men jeg har hatt en periode hvor jeg har gått veldig lite med eyeliner. Aldri, egentlig. Men nå er jeg blitt gladere i å variere sminke mer, og da er det frem med liquid eyeliners igjen, og for tiden bruker jeg denne. Den er nemlig vannfast og gnis ikke av! Den er like tynn og presis i påføringen som min tidligere favoritt fra NYX, men denne sitter enda litt bedre. Fås kjøpt her.

– NYX SOFT MATTE LIP CREAM // COPENHAGEN –

Hehe, denne skrev jeg jo om før sommeren da jeg viste mine favorittleppestifter, men for å si det sånn da – det er jo ikke akkurat en sommerfarge. Så det er først nå jeg har fått brukt den skikkelig, uten å føle meg veldig dyster på lyse sommerdager, hehe. Jeg mener, denne fargen! Jeg syntes den er så ufattelig nydelig, og syntes den kler meg veldig godt. Sitter god, men er også lett å få av. Også koster den jo faktisk 60,- nå, så denne vil jeg absolutt anbefale, både i denne fargen og andre! Fås kjøpt her.

___________

Processed with VSCO with hb2 preset

– MORPHE 6 DELUX CONTOUR SET –

Her er et av de merkene jeg har hatt veldig lyst å prøve – Morphe! Jeg har jo vært en liten Youtube-titter siden jeg var… 13 år, og har sett mine sminkevideoer opp igjennom tidene. Og har fått med meg at Morphe er et av de beste og billigste merkene, så ble veldig glad da Coverbrands hadde fått inn massevis fra merket. Dette settet har 6 børster hovedsaklig brukt til kontur, men jeg bruker èn av de til foundation feks, så kan brukes til det aller meste. Supermyke og i god kvalitet! Fås kjøpt her.

___________

Processed with VSCO with hb2 preset

– MORPHE 9C –

Enda litt mer Morphe! Dette er et konturpalett med 9 farger i forskjellige nyanser. Inneholder også en nydelig highlight (viser bilde lengre ned). Morphe er faktisk mest kjent for sine øyeskyggepaletter – de har jeg ikke prøvd enda, men må si jeg likte dette konturpalettet godt. Dere finner alt fra Morphe her, og dette palettet fås kjøpt her.

___________

Processed with VSCO with hb2 preset

– COLAB DRY SHAMPOO NEW YORK // COLAB DRY SHAMPOO MONACO –

OK. Disse to. Mine favoritter! Jeg har lenge elsket Define sin tørrshampo, men jeg har funnet mine absolutte favoritter. Først kan jeg jo ta for meg den oransje – New York Sheer + invisible . Denne gjør jobben sin og får håret til å se nydusjet ut, men ikke tørrshampo-dusjet ut. Dere skjønner? Ikke? Mange tørrshampoer etterlater håret veldig matt og sticky, mens denne glir bare inn i håret og gjør at det rett og slett ser nydusjet ut. Elsker denne!!

Monaco Extreme volume derimot, har en helt annen effekt, og gir håret en helt annen tekstur – med meningen. Det ligger i navnet, her snakker man volum! Denne er ikke for meg til hverdags, i og med at håret kan bli stivt hvis man har i for mye – men skal man flette håret, ha det i strikk, eller generelt bare style det og få mer tekstur på det, er denne perfekto. Anbefaler begge disse altså, veldig rimelig pris på de også. 

New York fås kjøpt her, og Monaco her

___________

– NOEN AV PRODUKTENE PÅ –

___________
 

Coverbrands har 20% på nettbutikken i en begrenset periode nå, de er litt usikre på hvor lenge de skal ha tilbudet, så det gjelder å få sikret seg noen godbiter før det er over. Altså hele nettbutikken denne gangen, det er ikke dummen. Enjoy!

Siste innlegg