BAD TASTE

  •   

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

SPONSET JAKKE

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

JAKKE SHEIN, HER 

______

Da var surrehuet tilbake på skolebenken! Jeg hadde en vippetime i morges, og ble akkurat ferdig så jeg rakk forelesning. Trodde jeg. Søta kan ikke lese forskjell på klokken 1 og 2, så da var en plutselig ganske jævlig for seint ute. Sånn sett er det veldig deilig med forelesninger – det er ikke obligatorisk og det er ikke helt krise om man kommer for sent. Dog var det lettere å komme for sent inn i timen på universitetet, der forelesningene foregikk i gigantiske forelesningssaler med massevis av benkplass, og ikke små klasserom uten ledig stol. Da blir det litt mer kinki å komme inn og bare “hællææææ jeg er 30 min for sein jeg”

Selv om skolen er i gang fo’real, har jeg enda en uke igjen med fadderuke. I går hadde jeg en velfortjent hviledag som ble brukt på å lage hjemmelagd Pad Thai og trene litt skikkelig for once. I dag derimot er det frem med vinflaska igjen, men ikke finkjolen! Å nei da, i dag er det… bad taste party. Kanskje ikke like fulltreffer som temafesten i fjor (temaet var ghetto, jeg mener SE så kul jeg var mehe). Men faddergruppa er gøyal, og jeg vil ut. Og det er vel mye flauere å ignorere temaet og komme glammet opp? Her er foreløpig kostyme:

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

Min første reaksjon var jo “o fuck jeg har jo bare driiiitfine klær så dette blir jo jævlig vanskelig for meg da” (hehe), men så kom jeg på at kjæresten min alltid har syntes Biggie-tightsen min er helt forferdelig, og jammen har jeg litt sphrø og støgge jakker liggende. Men det blir nok ikke det aller beste kostymet, haha…

Siste innlegg