MIN TYPE SKRUBB

ANNONSE

Processed with VSCO with hb2 preset

Før sommeren skrev jeg jo om den sorte peel-off masken til MayBeauty som jeg likte veldig godt, så da de ville ha et videre samarbeid med andre produkter sa jeg gladelig ja! Denne gangen har jeg prøvd deres The Incredible Face Gel, som er en maske som fjerner døde hudceller. Når sant skal sies har jeg ganske fin hud som gjør at det ikke er like mange hudceller som peeles av, men tenkte da det kunne være enda mer interessant å prøve masken å se om den gjorde noe for meg også!

– SLIK SER MASKEN UT –
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Det er en ganske enkel prosess – du påfører geleen rett på ren hud, på stedene du ønsker å rengjøre. For min del er det mest i kinn + neseparti, ikke så mye i pannen. Deretter masserer du geleen inn i huden, helt til død hud etterhvert vil komme til syne. Det er ganske sprøtt å se på, hvor lett døde hudceller masseres vekk, haha. Skyll ansiktet i vann, og vips! Renere og glattere hud.

– SLIK SER GELEEN UT PÅ:  –
 

Processed with VSCO with hb2 preset

– UNDER VEIS, NÅR DØD HUD ER PEELET AV:  –


 

Sprøtt?? Det er en sinnsykt deilig følelse man sitter igjen med etterpå, og det jeg må si jeg liker aller best er at den føles veldig mye mer skånsom en den klassiske skrubben. Det er det jeg brukt før, og jeg føler den røsker og river mye i huden, og ikke minst – etterlater den veldig rød. Denne derimot kan jeg ta på sminke noen minutter etterpå, og det ser veldig fint ut, ikke rødt og … skrubbet, haha! Faktisk må jeg si at sminken gikk veldig fint på etter denne + fuktighetskremen min over, dere kan jo se:

– MED SMINKE PÅ ETTERPÅ –

– TILBUD TIL DERE <3 –

Hvis du også har lyst til å teste har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode! Bruk koden annaisgel eller kjøp ved å trykke på linken HER, så får dere en ganske god rabatt! ♥

10 kommentarer

Siste innlegg