VLOG COMING UP

Det er så rart, for jeg våkner på første alarm om dagen. Det er så sjukt ikke typisk meg, jeg har alltid på i hvertfall 6 alarmer, med ett minutts intervaller. Uansett, i dag våknet jeg da av alarmen, tidlig as fuck, siden jeg skulle på skolen. Ante fred og ingen fare, før jeg kommer ned på badet og ser på mobilen min og skjønner kjapt at jeg har stått opp litt for seint. Litt for seint som i å-våkne-15-min-etter-forelesningen-har-startet-seint. Nå forteller jeg dette som om det er helt sjuuukt, men siden ca. alt på studiet er frivillig å møte opp på er dette i bunn og grunn en veldig lame måte å starte et blogginnlegg på. Men det har seg sånn dere, at det har ikke skjedd noe annet stilig i dag. Så da blir det sånn.

Nå sitter jeg hjemme og redigerer videoblogg! I forhold til vlog-planene jeg hadde i København, har jentegjengen vært kjempeflink å filme da vi var i Nederland, så da blir det vlog! Nå er det også et år siden jeg hadde videodagbok, så det skal jeg også lage igjen veldig snart. Hør på hu da! Uansett, vloggen fra Groningen kommer i kveld, så det er bare å henge med. (Fuck!! Passet bedre å poste den imorgen, så kommer et annet innlegg i kveld. Haha jeg suger)

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

*MAMMA! NÅ TAR VI SÅNN SPORTY BLOGGER I TIGHTS BILDE!!*

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

SKO NIKE, 
HER

TIGHTS NIKE, HER

TOPP ADIDAS, HER

________

Nå skal jeg jobbe ferdig før jeg skal å trene med Karen i kveld! Livet mitt er så sinnsykt rutine om dagen, og jeg elsker det. Haha. Fler?

10 kommentarer
  1. Hahah herregud så vittii, tenkte forrige dag at det akkurat var ett år siden du la ut videodagboken. Alltid gøy å se video fra deg!
   Nå kom jeg faktisk på at det egentlig ikke var så vittig, who cares stå på uansett! <3

  2. Den Pablo jakken fra Shein som du har i str L, hvordan er den på? Er den passe eller veldig stor? Er like høy og slank som deg, men så ikke helt på bildene hvordan jakka satt 🙂

  3. Elsker bloggen din og deg Anna! <33 Jeg er alt for dårlig til å kommentere though.. Jeg lurte på om du kunne laget ett innlegg om vinterjakker til denne vinteren? Forslag osv. Det hadde vært hjelpsomt!!

  4. Walla! To ting: synes sånn veeeldig random at du har en veldig fin hårfarge for tiden! Klikka inn på den vblog greia fra ifjor å damn det var platina, syns det ser mer voksent ut(om jeg kan si det?) og kledelig slik du har det nå! Ja veldig random hehe men ja. Oog hva var det andre jo jeg lurte på om du har vært å fått årnet brynene eller noe i det siste? They sharp and gooodz

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg