OPPSKRIFT: BRUSCHETTA!

Som dere vet er jeg veldig glad i god mat, og elsker å spise ute. Å spise og drikke ute er faktisk noe av det jeg liker best å bruke pengene mine på. Det og klær! Uansett, selv om jeg er glad i å spise ute, er jeg faktisk veldig glad i å lage mat også. Jeg er ganske udugelig på kjøkkenet enda, men prøver jeg meg litt frem her og der. Jeg har veldig lyst å bli flink å lage mat, men det ser ut til å ta sin tid, haha! Men de rettene jeg kan å lage, de kan jeg kjempegodt og de er kjempegode. Jeg viste på Snapchat da jeg lagde bruschettaen over, men tenkte å vise det litt mer nøyaktig her på bloggen! Det er flere måter å lage det på, avhengig av hva du vil ha på eller hvor god tid du har.

___________

 

1. Når det kommer til selve brødet, kan man steke det i olje (med hvitløk og chili) i en stekepanne, ha det i ovnen eller i en brødrister. Selv liker jeg å ta olje på begge sider av brødet, deretter et lag med pesto, så mozarella, deretter ha det 6-7 minutter i ovnen. Hvor mange grader varierer, man ser jo når osten er smeltet! Første gang jeg lagde det hadde jeg ikke på mozarella, og det var kjempegodt det også. Men altså.. Cheeeseee…

2. Mens brødet er i ovnen skjærer jeg opp cherrytomater og rødløk, har det i en skål sammen, har i en god del olje i, massevis av salt (eventuelt pepper), rører rundt, og vips! Det er virkelig superlett.
 

Og som jeg skrev på Snapchat – jeg likte ikke tomat før jeg smakte dette… NAM! Jeg spiser det til både middag og lunsj!
 

Siste innlegg