UKENS SPØRSMÅL

Har du ikke spist rå fisk før? Trudde du spiste masse sushi jeg, eller tar jeg feil?

Haha, nei jeg har faktisk ikke det! Har så klart tatt mikroskopiske tygg av rå laks før, men aldri spist det. Heller ikke annen rå fisk 🙂 I sushi spiser jeg bare scampi og krabbe

(Presterer faktisk å slenge med et bilde der jeg har laks på tallerkenen, dette var når servitøren ga meg laksenigiri i stedet for scampi LOL)
 

Hvordan går studiet ditt? 🙂

Hehe, det gåår no. Jeg har innsett at dette heller ikke var rett studie. Men jeg har planer om å gå ferdig første året. Jeg liker jo som sagt å ha noe å gjøre, å stå opp å dra på forelesning. Men denne skolen er sinnsykt mye mindre enn den jeg gikk på i fjor. I fjor gikk jeg jo på et gigantisk universitet med stoooore forelesningssaler, mens nå går jeg på en tidligere høyskole som er veldig liten og timene foregår i typ vgs-klasserom. Så det suger jo litt da, selv om det er jo koselig å gå på en liten skole også. Selve studiet er enda veldig generelt og kjenner jeg har vanskelig med å bli “tatt” av det, og det sies man skjønner hvorfor man lærte ting i førsteåret, når man starter på andreåret. Så det var jo synd for meg, haha.. 🙂 Men som sagt – det går no!

 

Er du 95-er?​

Yess 

 

Og btw, snuser du?? Hadde jeg ikke sett for meg

Jeg snuser når jeg er ute på fest! Og aaaldri ellers, for det minner meg bare om fylla (om det er lov å si)

 

Hvor mange bilder har du på mobilen? Har du 300 eller 5000 liksom

Haha! Jeg har 500 bilder på mobilen. Jeg tar ikke så mye bilder med mobilen faktisk, må bli flinkere til det!

 

Hei Anna. Er Melis en bichon frise? Har selv kjøpt en liten valp av denne rasen. Vet at øynene kan renne en del. Ser at din hund er veldig rød i pelsen rundt øynene. Er dette normalt eller er hun ekstra plaget med dette?

Hei du! Ja det er hun. Hun er nok ikke ekstra plaget med det, det er bare at vi ikke er så strenge på å fjerne det så ofte. Haha latskap


 

Hvor har de den beste sushien i Trondheim? 🙂

Hmm… Jeg har alltid syntes Kyoto har den beste sushien, men nå er det sykt lenge siden jeg har vært der. Det ligger i midtbyen (hvor jeg veeeldig skjeldent er) og har bare åpent fra sent på dagen til kvelden. Så er nesten bare på Sabrura og spiser sushi!

 

Når skal du trekke vinneren av skoene?

Vinneren er trukket og skoene er sendt til vinneren! Såppas mye respons at jeg helt klart blir å gjøre slikt igjen! 

 

Hei:) Jeg hadde veldig lyst til å kjøp buksa du har fra bikbok, men til meg ble rumpa mi veldig veeeeldig flat i den, var din og det første gangen? Og blir den mer tøyd ut å myk?

Hei du! Ja rumpen min og blir veldig flat fra siden i denne. Aner ikke hvorfor. Den blir så klart tøyd ut og mykere, men rumpa får ikke noe bedre form fra siden, haha… Jaja, ikke alle bukser kan sitte som et skudd 🙂

 

Lurte bare på hva du gjør for å holde støvlettene dine oppe? Har de samme i svart, og de sklir på en på måte lengre ned i løpet av dagen når jeg går med de…

Nå skal jeg komme med to goooode tips, som jeg er helt avhengig av når det kommer til lårhøye støvletter. Det jeg gjør er at jeg går med tykke knestrømper under, man får kjøpt de på H&M! De går litt over knærne så om man bretter de ned på lengden til støvlettene har man jo gjort leggene sine litt tykkere, som gjør at skoene vil holde seg litt bedre på foten. Et annet tips er å ta snøringen og knyte rundt låret – det vil jo vises (ikke så godt på de svarte), men da holder de seg oppe!


 

Kan du legge ut hvordan en type treningsuke ser ut for deg? Evt hvilke øvelser du gjør når du trener, overkropp (rygg, armer, bryst) og bein, rumpe? Og hvordan du trener kondisjon etc? Hvilke intervaller og på hvilken hastighet og hvor mange osv?

Det kan jeg vettu! Burde kanskje hatt et eget innlegg til dette spørsmålet, men kan svare kort her. En typisk treningsuke for meg består av en cardioøkt på 45 min. Enten er jeg på “trappemaskina” i 45 min i strekk, eller så springer jeg i 15 min, er på ellipsemaskinen i 15 min og så er på trappemaskinen i 15 min. Jeg har også alltid en legday – hvor jeg tar hip thrust, bulgarske utfall og legghev. Jeg har også begynt å gjøre øvelser med strikk, og har egentlig byttet ut litt øvelser på legday, så tenkte å ha en ny legday via Snapchat! Så følg med der, jeg heter @annaedwi. Ellers har jeg også en overkroppsøkt som oftest, det er egentlig bare lok. Jeg tar en skulderøvelse med manualer, en ryggøvelse med manualer, litt dips, planke, og bytter litt på mageøvelser. Også har jeg gjerne en intervalløkt, der jeg spurter på 16 km/t i 20 sekunder, og har 10 sekunder pause. Dette gjør jeg 10-12 ganger, to runder. Jeg trener som oftest 4 ganger i uken, men trener jeg mer er det ofte helkroppsøkter hvor jeg gjør litt av alt ovenfor!

Siste innlegg