UKEN SOM VAR

Ukens tema: Ukens tema var kjøttfri uke! Det gikk egentlig ganske bra og var veldig fornøyd med egen innsats. Det eneste som ikke gikk bra var misfornøyde veggiser som syntes jeg ikke gjorde det godt nok, og full krangling i kommentarfeltet noen dager. Det gjorde meg så demotivert at jeg ikke orket å ha ukestema denne uka, og heller ikke orker å prøve kjøttfri uke (på bloggen i hvertfall) igjen
 

Ukens tanke: Ukens tanke er dyyp! Eller, i forhold til at det pleier å være typ: “Det er rart at barn lukter melk” og så videre.. I hvertfall, jeg har tenkt veldig mye på at jeg savner å engasjere meg for noe, bry meg om noe. Skolemessig. Jeg savner å bruke kunnskaper, lære meg nye ting som interesserer meg. Jeg har studert to år nå, to fag som overhodet ikke engasjerer meg. Og det er veldig dumt, for jeg er jo egentlig veldig god på skolen. Altså, dønn ærlig, det er jeg. Jeg er et femmerbarn og er egentlig et skolelys. Og jeg savner å gi alt jeg har på et studie jeg vil lære meg. Håper jeg finner rett neste år!
 

Ukens opptur: Forrige uke var egentlig ikke så veldig hopp og sprett tjo og hei, når jeg tenker meg om. Men det var veldig hyggelig å dra ut å feire bursdagen til Marthe på pizzaresturant på fredag! Det er virkelig perfekt start på helga.

Processed with VSCO with a5 preset

Ukens nedtur: Det må være da jeg kasta opp på restaurant under et møte på mandag :-))))
 

Ukens sang: Etter en lang periode uten noe særlig musikk etterfulgt av noen uker med et rolig Bon Iver-kjør, er jeg tilbake på hip hopen min. Særlig de gamle klassikerne. Warren G sin Regulate har blant annet kommet inn i varmen igjen
 

Ukens person: Mamma! Og Ingrid. Begge slang seg med på kjøttfri uke med meg, og det syntes jeg var så kult. Da så jeg liksom at andre også prøvde, og det ble jo mye lettere med middag f.eks. når mamma også ikke kunne spise kjøtt. 
 

Ukens obsession: Sorte negler! Og generellt neglelakk. Jeg har jo vært selvutnevnt “neglakkist” i noen år, med en vill obsession på å ha helt perfekte lakkerte negler. Jeg klarte å slutte for 7 mnd siden ca, men nå er jeg tilbake. Bruker sikkert 30 min hver dag på å stelle neglene mine..

Processed with VSCO with a9 preset

Ukens mat: Haha, må vel bli noen form for kjøttfri mat det da! Helt klart pizzaen jeg spiste på fredag, men i og med at det var resturantmat er det kanskje litt feigt? Neida. Pizza. Svaret er alltid pizza.
 

Ukens gledingz: Nå gleder jeg meg til helga, for da er det halloweenfest! Dere vet meg og Halloween, det er en never endig love story. Du kan ta jenta ut av halloween (nei, egentlig ikke), men du kan ikke ta halloweenen ut av jenta!
 

Ukens lættis: Hvis dere følger meg på Snapchat kommer nok ikke dette som noen overasskelse – det var da jeg, Ingrid og Sofie spilte et spill jeg ga Otto i bursdagsgave. Det er vel egentlig ikke et spill når jeg tenker meg om, men. Du har hodet inni en “ramme”, med en slags “katapult” foran deg med forskjellig nasty på. Vi hadde først en svamp dynket i melk, før vi steppet opp gamet med en svamp full av ketchup. Så skal du vri på noen håndtak på siden (forskjellig antall hver gang), før katapulten kan gå av og svampen plutselig kan smashe i ansiktet ditt. Det var så gøy og jeg har ikke hørt meg selv le på den måten på flere år, haha!
 

Ukens leser: Silje S på Facebook! Hun liker så mye av det jeg legger ut på facebooksiden min, og det blir jeg så glad av <3

Ukens flause: Nesh, må bli å spy av mat midt i et businessmøte her også da. Ganske flau over meg selv på grunn av det enda ass

Ukens throwback: Jeg så noen satt å leste gamle blogginnlegg i går, blandt annet et jeg snakker om første skoledag i niende (?) klasse. Da var det lagt ved et bilde av meg og Emilie sine outfits. Fy søren så stilige vi var!

15 kommentarer
  1. Trist med studeringa 🙁 Hvilke fag likte du på videregående da? Har dere hatt noe psykologi hittil på barnevernstudiet? Det synes iallfall JEG er superinteressant!

  2. Elsker throwbacket, har lest bloggen din siden 2009 og husker sååå godt stilen til deg og Emilie på den tiden og at den var så sykt goals og jeg ville også se sånn ut <3 hihi

  3. vet ikke om du har gitt helt opp på studie, men går barnevernsped. i bodø og første året var kjempekjedelig og vanskelig mens man nå begynner å ha om litt mer spennende ting som i hvertfall jeg interesserer meg for 🙂

  4. Haha! Jeg husker jeg vant et slikt skjerf på en konkurranse på bloggen din i 2008.. DET er lenge siden det.

  5. Dersom en utdanning innen barnevern ikke kan engasjere deg til å ha dypere tanker om hva et barn lukter, så tenker jeg det er veldig greit at du bytter studie..

  6. Hei!
   Har tidligere sett du har hatt innlegg om vinter jakker / sko!
   Har virkelig likt disse!!
   Kunne du prøvd å lagd “hverdags” vinterklær
   Og fks. Litt finere kåper dersom du skal ut?
   Syns du er skikkelig flink! Å du virker som en person som enda har beina planta på jorden. Stå på! Hilsen fast leser 🙂

  7. Følg vår snapvlog! snapper hver dag, så hvis du eller andre vil følge to jenter igjennom livet så legg til heis1998 på Snapchat!! 😀

  8. Lurte på om du kunne ha ett innlegg om studiene dine, da jeg lenge har vurderer selv å studere barnevernspedagog 🙂

  9. Ikke stress med å engasjere deg med skole! Du skal trossalt jobbe resten av livet (mest sannsynlig) Så, det at du prøver forskjellige studier er ett stort pluss det, du lærer mye som du kan ta med deg og du vet hva du ikke har lyst til å utdanne deg som 🙂 stå på!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg