ALT KLART TIL Å FLYTTE UT

Bør jeg skamme meg for overskriften? Jeg føler egentlig det i og med at jeg ikke er i nærheten av å fysisk flytte ut fra dette nydelige hjemmet mitt med mine nydelige foreldre i. Men! Jeg kunne gjort det. Fordi jeg har fått fikset meg så sykt mye fine møbler og pyntegjenstander! Som sagt skal jeg jo kjøpe drømmeleiligheten den dagen den dukker opp, og da tenker jeg det bare er å sette i gang å kjøpe inn fine ting, og ikke minst ønske meg nyttige ting. Til jul har jeg ønsket meg steamer, liksom. Haha! Men, en dag kommer jeg ikke til å angre på det. 

Jeg har jo i tillegg begynt å gjøre om rommet mitt litt, og nå har jeg fått et hint av farge! Nemlig denne lyse, turkise stolen. Og ikke minst – Melis-puta mi og en annen fjærpute. Take a look:

DELVIS SPONSET

Processed with VSCO with a5 preset


STOLEN FINNER DERE HER

FJÆR-PUTEN FINNER DERE HER

PELSPUTEN FINNER DERE HER
 

Speaking of leilighet, nå skulle jeg egentlig vært på en visning, men det er så ork å dra alene. Så jeg tenker å heller sitte her hjemme å sture litt, og få skrevet “uken som var”. Men greia er – jeg husker ikke uken som var. Korttidshukommelsen min har knocka meg rett ned og jeg er seriøst helt blank på hva jeg gjorde. Så jeg må ta et dypt dykk ned i bildearkivet mitt tror jeg. See ya!

9 kommentarer
  1. Det er vel ikke noe å skamme seg over. Egentlig burde du ha flyttet for lenge siden . Det er mer skammelig at du trengte såå lang tid, Hehe.

  2. Jeg gleder meg så til den dagen jeg flytter ut, igjen. Jeg flyttet nemlig ut i August i fjor, men etter mye om og men flyttet jeg hjem igjen i et år, så flytter jeg igjen til sommeren igjen. Men når man først har bodd vekk fra foreldrene sine og kan gjøre “hva man vil” hele tiden, er det jo noe helt annet å flytte hjem igjen. Så gleder meg til jeg skal flytte ut igjen, haha! 🙂

  3. Haha hva faen Sunnivas? Den var god den. Skamme seg over å trenge lang tid på å flytte ut? Høres ut som det er gjort i en fei, og det er det jammen meg nei:)

  4. Haha Sunnivas. Man sparer utrolig mye på å bo hjemme når man studerer i samme by. Det er da absolutt ingenting å skamme seg over.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg