3 P.M = WINE

Det er noe med å drikke alkohol midt på dagen. Jeg kunne aldri funnet på å ta meg et glass rødvin helt alene midt på lyse dagen, men når man er ute med gode venner og feirer noe (eller bare bare nyter livet), er det innimellom deilig å drikke mens andre er på jobb eller kanskje på skole. I dag hadde Marthe fra studiet nemlig bursdag, så da ble jeg bedt på en liten feiring med pizza og rødvin. Noen dagsfylla ble det ikke altså, for det er i morgen selve festen skal være! 

For første gang i hele mitt liv spiste jeg ikke ham and olives, og selv om det føltes ut som jeg var utro mot meg selv og pizzaen min, var det veldig godt med margharita også. Når vi først er inne på mat har jeg nettopp spist min aller første vegartaco – faktisk vegantaco! Jeg skulle egentlig prøve oumph (?) som mange av dere anbefalte, men det fant jeg ikke. Så da ble det farse, som ikke var så alt for godt. Det gikk for all del ned, men tror nok ikke jeg blir å bytte det ut med vanlig kjøttdeig med det første. Men gøy å prøve noe nytt!

Processed with VSCO with a5 preset

Ingrid, Inga, bursdagsbarnet Marthe og Eirik
 

Processed with VSCO with a5 preset

Noa og Karin looking good

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SPONSET TOPP
Processed with VSCO with a5 preset

TOPP SHEIN, HER

BUKSE BIK BOK

I kveld får jeg besøk av jentene, vi skal fyre innpå med sjokolade (i hvertfall jeg) og prøve halloweenkostymer. De kom nemlig i posten i dag (takk gud, leveringsdato var egentlig 31.oktober, altså på halloween, dog skal vi på halloweenfest den 29, så ble ganske lettet da jeg så den var kommet i postkassa i dag). Som sagt skal vi ha gjengkostyme i år, så det blir forhåpentligvis bra. Hver eneste kostyme er dog i one-size mannestørrelse, så tror vi blir nødt å bruke litt tid foran symaskina, haha!

  1. Du burde prøve å lage nachos med bønner istedet for kjøttdeig! Er ganske godt, pleier å ha nacho-chips, bønner med tacokrydder, crëmÊe frâicÈ(?), mais, tacosaus og ost. Har prøvd meg på litt sånne vegetar-prosjekter flere ganger men varer aldri særlig lenge…Gleder meg til å se hva dere skal være på halloween, du er alltid så gjennomført, haha 😎

  2. Gøy at du prøver vegetariske og veganske alternativer! Jeg har selv vært pescetarianer i snart tre år, og jeg skjønner godt at du ikke syns erstattningene er noe særlig. Jeg har aldri brukt dem, men liker heller å lage andre alternativ med bønner o.l. En kjøtterstatning er og blir en dårlig kopi, syns jeg, men om du får prøvd deg litt med forskjellige andre mer naturlige matvarer så tror jeg et pescetarisk kosthold kan friste mye mer altså!

  3. Så koselig ut! 🙂
   Vet du om det kommer til å være halloween-fester på alle/de fleste utestedene i trondheim neste helg?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg