FOR RANDOM?

God dag! Skal jeg si dere noe deilig? Meg! Hheehe. Neinei nå tuller jeg fælt. Men seriøst, noe deilig – jeg har fri i over en uke! Jeg skulle gjerne stoppet der og gått videre til neste tema, men det er kanskje vesentlig å nevne at denne “friuka” mi også kalles eksamensuke. Men det skal nok gå fint, jeg er en multitasker så å lese haugevis med pensum og samtidig leve en normalt liv skal nok gå bra. I morges skulle jeg egentlig dra på skolen å lese tidlig, men da jeg prøvde å fungere var det som om kroppen min hadde en liten teknisk feil av noe slag. Jeg var så enormt svimmel og så ikke helt klart, så bare å stå oppreist var veldig ekkelt. Så da stappet jeg i meg to godteribiter heller og la meg og sove noen timer. All good nå! 

Tenkte å vise dere mine to favoritt-dingser om dagen! Vet ikke om slik blogging som dette er for random for dere jeg? Please tell me

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Jepp jeg har kjøpt meg lue! Jeg er ikke så veldig fin i lue, men det kan jeg bare drite i, for det er så kaldt i Norge på vinteren at det må man bare ha uansett. Denne er fra FWSS, og er kliss lik den jeg hadde i grå. Som jeg brukte èn gang før den forsvant. Den ene gangen var på bilturen (….. er det mulig) på bildet under. Jaja, nå har jeg ny og forhåpentligvis tar jeg litt bedre vare på denne. Ellers – dekselet! Det så jeg på Anette Haga sin Instagram, og måtte fikse meg et likt. Jeg elsker custom made ting, og dette er fra Etsy. 

Ha en fin dag, så blogges vi senere i dag!

25 kommentarer

Siste innlegg