girl gotta do what a girl gotta do

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset
ADLINKS
SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

SKO NELLY, HER

KJOLE NELLY, HER

Torsdagens outfit! Jeg _elsker_ disse skoene så utrolig mye, super sexy! Til dere som lurer – disse sitter som støpt hele kvelden, for de har en annen knyting bak enn de vanlige lårstøvlettene fra Nelly. Så det er et stort pluss! Jeg skiftet til disse flate lårhøye før vi dro på byen tho, for jeg ville danse og det får jeg ikke til i høye hæler. A girl gotta do what a girl gotta do!

Akkurat nå er jeg nettopp kommet ut av dusjen, og skal sette meg ned å lese litt pensum. På en lørdag! I og med at gårsdagen gikk med til å være fullsjuk ble det ikke så mye lesing, og siden jeg skal ut i kveld også er det greit å føle at man har vært litt produktiv også. Jeg har egentlig litt av hvert annet jeg heller vil gjøre, men været i Trondheim er så sjukt dårlig at det gjør meg ingenting å sitte inne i storm og pøsregn.

I kveld skal jeg som sagt på Halloweenfest! Kameraet blir med, men om dere vil følge meg mer og se kostymet i kveld, følg meg på Snap – @annaedwi!

 

12 kommentarer
  1. HVORDAN overlever du ute uten å fryse i det antrekket der? No hate, lurer helt seriøst fordi det eeer så life struggles å måtte drasse rundt skjerf og cardigan og det som er fordii det er så satans kaldt ute!!

  2. Anonym: haha! jeg hadde jo på meg samme type sko men som ikke var hullete, så under de hadde jeg høye strømper! og skinnhansker!

  3. Hei!
   Jeg lurte på om du kunne fortelle litt om skole? Hva er det du går nå, hvilken skole og er du fornøyd? Sliter selv veldig med valg av studie, om jeg skal ta høyskole eller universitet, eller rett og slett et friår. Hva er planene dine etter dette studiet, altså tenker du å studere i mange år fremover? Litt langt spørsmål, men trenger sårt tips hilsen en forvirret jente som er veldig usikker på hva jeg skal søke.. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg