JEG ELSKER NYHETER

REKLAME

Da er det endelig tid for at jeg skal teste sminkenyheter igjen! Dere har kanskje skjønt at dette er noe jeg er veldig glad i? Haha, jeg elsker å få tilsendt masse nytt innen sminke, hår og skjønnhet å prøve ut. Og ikke minst dele med dere. Heldigvis får Coverbrands inn såppas mye nytt hele tiden at jeg får gjort det i ny og ne også! Here we go!
 

Processed with VSCO with a7 preset

MULTIPURPOSE BRUSH KIT HER

Mange av dere har kanskje sett disse? Jeg ønsket meg en slik kost til forrige jul, men da hadde de ikke kommet til Norge. Mener jeg ikke har sett de på noen norske nettsider før nå faktisk? Dette settet inneholder i hvertfall 10 stk i forskjellige størrelser, og det er så genialt. Om du vil ha alle selv, dele med en venninne, gi bort noen i julegave. Mine favoritter må være den største, og nummer 5 til concealer. Det tar så kort tid, det er en drøm, haha! Gleder meg til å teste ut de andre formene også.


Processed with VSCO with a7 preset

LIPLINER HERNEGLELAKK HER

♥​

Liplineren har jeg i fargen pineapple, og den er en nude rosa. Det jeg liker aller best med denne er at det er skruløsning på den, så når den begynner å bli godt brukt trenger man ikke stresse med å ha med en blyantspisser over alt, man bare skrur den opp litt mer. Fargen er egentlig midt i blinken for meg som bruker så mye rosafarger på leppene!

Neglelakken kommer det bedre bilde av nede, og i forhold til andre Deborah Lippmann lakker jeg har prøvd må jeg si denne imponerte. Kanskje fordi den er så dyp i fargen? Den er i hvertfall utrolig pigmentert og sinnsykt drøy i bruk. Trenger liksom bare 1 lag, og det liker jeg.


Processed with VSCO with a7 preset

LULUS SMINKEMAPPE HER

♥​

Lulus har igjen kommet med nye sminkemapper, og tror denne i svart skinn er en av de jeg liker best av absolutt alle. Pluss den stoooore “reise”mappa da, det er jo en all time fav. Denne er helt enkel med fine detaljer, og har plass til alt av koster og sminke jeg trenger. Perfekt til en hverdagsbruk!


Processed with VSCO with a7 preset

MEET MATTE HUGHES SAMLING HER

♥​

Så til min andre favoritt, etter børstene. Denne samlingen med miniatyrer av bestselgerne Meet Matte Hughes! Det er altså liquid lipsticks, og denne har jeg skrevet om i rød før blandt annet. Nå fikk jeg prøve 6 farger, og finnes noen nydelige mauvefarger der, men jeg tror min favoritt må være den nude- peachfargen. Så fin, og jeg elsker jo peachfarger! Denne er genial også som julegave, hvis du vil legge ved noe ekstra i hver venninnegave feks?

– På bildet av meg har jeg på liplineren, og doting liquid lipstick fra Meet Matte Hughes – 

Her finner dere alle nyheter hos Coverbrands, anbefaler dere å ta en titt!

7 kommentarer

Siste innlegg