PARTY PREPPING

ANNONSE

I dag tenkte jeg å ha et lite innlegg om partyprepping! Julebordssesongen er rett rundt hjørnet, om ikke i gang (how would I know </3), og jeg tenkte å dele mine beste tips før en kveld ute. Som dere kanskje vet sminker jeg meg som oftest helt likt til fest som til hverdags, men om jeg skal kjøre en sminkelook er det som oftest denne over. Svart liner og røde lepper. Så utrolig klassisk og enkelt. 


Processed with VSCO with a9 preset


THE DAYS BEFORE..

 

Skal man på en spesiell fest eller et stort event starter man kanskje forberedelsene noen dager før, det gjør i hvert fall jeg! Akkurat nå er jeg inne i en tannblekingsperiode, i og med at det er så mye gøy som skjer fremover. Da bruker jeg så klart SmileLab, det er min faste tannbleking for dere som har lurt på det. Har vel prøvd et annet merke før, men ingenting slår SmileLab. Jeg bruker som oftes den orginale, men SmileLab Flash er en god idè om du bare vil friske opp fargen kjapt (tar bare 10-15 min), mens du krøller håret eller legger sminken. Fås kjøpt her.

Så til den oransje tuben på bildet, nemlig en peel-off maske! Haha, finnes det noe mer tilfredstillende enn en peel-off maske? Denne gir trøtt hud glød og fjerner også døde hudceller. Lurt å bruke slike produkter noen dager før, så man ikke går rundt rød og ny-peelet på fest, hehe. Fås kjøpt her

Neglelakk har jeg også lært the hard way at kan være lurt å påføre dagen før. Kjedelig å sitte å vente på at det skal tørke når man er på veg ut døra. Denne er fra Deborah Lippman, og gjett hva – denne har bred kost! De vanlige lakkene har tynn kost, og jeg liker absolutt bred best, for da får man tatt hele neglen i ett strøk. Jeg ble så glad da jeg så det, haha! Denne skal være et sunnere alternativ til vanlig gel-neglelakk. Fås kjøpt her.

Så til produktet mange av dere kanskje så på Snapchat? Dette er en øyemaske, og den er så deilig og avslappende. Jeg brukte den faktisk over sminke, og det var like deilig det også, og sminken ble ikke ødelagt. Også er den visstnok anti-aging, det klager vi ikke på? Fås kjøpt her.


Processed with VSCO with a9 preset


THE PARTY NIGHT..

 

Så til produkter til selve kvelden! Jeg vet dere har sett to av disse produktene før, nemlig kroppskremen og eyelineren. To store favoritter av meg! Kroppskremen bruker jeg alltid på store events, den er så utrolig fin. Har anbefalt den til alle venner, og mamma er også helt hekta på den. Den gir fantastisk fin glød og vaskes av i dusjen. Den finner dere her. Eyelineren er en supertynn fra NYX og gir veldig presis linje, “fleeky” er det ikke det de sier?? Haha, vet ikke hva jeg skal si mer om denne, føler jeg har snakket så sykt mye om den. Dere finner den her

Leppestiften jeg har på bildene finner dere her, den er fra The Balm i fargen mia moore. Jeg liker å bytte mellom leppeprodukter når det kommer til røde lepper. Leppestift, gloss eller liquid lipstick. Leppestift som denne er jo helt klart lettest å touche opp med gjennom hele kvelden. En veldig fin og klassisk rød farge!

Også til den sorte, slanke tingen! Haha, det er en ny variant av parfymebeholder! Liker designet på disse bedre enn de forrige jeg har nevnt. Veldig enkel. Denne fyller du altså med parfyme når du skal ut av huset, så kan du freshe opp lukten hele kvelden. Dere finner den her.
 

Rabattkode-tid! Rabattkoden gir 20% på all sminke ut 15.11.16 og er ANNANOV. Den gjelder ikke salgsvarer/ NYX eller Morphe. 

Siste innlegg