TEMAUKE: #3

Da var det mandag igjen, og nå begynner det å bli noen uker siden sist jeg har hatt temauke. Litt fordi jeg har hatt så sinnsykt mye annet å gjøre, så har rett og slett ikke fått tid. Jeg kunne jo alltids hatt et tema i ukene jeg var ute og reiste – men da måtte det blitt veldig lette tema, og det er jo ikke like gøyalt. Så da tok jeg heller en liten pause, og nå er vi tilbake!

Denne ukens tema er treningsuke! Jepp, u heard me. Jeg skal ikke snakke meg selv ned og si jeg er dårlig til å trene, for jeg er egentlig veldig flink å komme meg på trening. Er 3-5 ganger i uka, og det er jeg mer enn fornøyd med! Men det som er cluet med denne uka er at jeg skal trene en time hver dag. Altså 7 timer med trening på en uke. Når jeg er på trening har jeg gjerne en økt hvor jeg kun springer intervaller (det tar typ 15 minutter), så stikker jeg hjem. Så nå må jeg altså være der minst i 60 minutter hver dag.

Det er tre ting jeg tror kommer til å bli utfordrene – og det er 1: å være flink å ikke legge inn masse unødvendige pauser bare for å få tida til å gå. 2: kjæresten min kommer hjem, så da vil jeg nok gjerne være med han mye av tiden i stedet for å trene i timesvis. Og ikke minst nummer 3: Skal jeg ut i helgen er sjangsen for å trene fyllesyk i EN fuckings time på søndag så sykt liten. Men da kanskje det blir en time powerwalk, hvem vet, haha. Dette skal jeg så sjukt klare. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SKO ADIDAS, HER

BUKSE HER

_____

Så til det store spørsmålet – vil noen henge seg på? Kjekt å vite i hvert fall, så jeg kan oppdatere hvordan det går daglig!

25 kommentarer

Siste innlegg